Ovo je majka Anice Lazić: Evo šta zapravo misli o ćerkinoj vezi sa 39 godina starijim Ristovskim

Ovo je majka Anice Lazić: Evo šta zapravo misli o ćerkinoj vezi sa 39 godina starijim Ristovskim

Autor: | 27/10/2023

0

Majka Anice Lazić je prava lepotica

Anica Lazić juče je na Instagramu javno čestitala rođendan svom partneru Lazaru Ristovskom emotivnim rečima na koje niko nije ostao ravnodušan.

 

 

 

Komentari ispod zajedničke slike su se ređali i mnogi su se pridružili lepim čestitkama našem proslavljenom glumcu, dok su pojedini isticali i kako su lep par uprkos velikoj razlici u godinama.

Među komentarima našla se i majka Anice Lazić, Ankica, koja se kratko obratila paru, a posebno Ristovskom.

Pročitajte: Modni okršaj veka, bivša i sadašnja odmerile snage - Danica Ristovski i Anica Lazić, kome bolje stoji cvetna haljina?

 

- Srećan rođendan, vitezu hrabrosti - napisala je Ankica, uz niz emotikona, što samo znači da Aničina porodica podržava ovu romantičnu vezu.

Instagram

 

U javnosti je poput bombe odjeknula vest da je naš proslavljeni glumac Lazar Ristovski u emotivnoj vezi sa gotovo četiri decenije mlađom koleginicom Anicom Lazić, a sada možemo konačno da vidimo od koga je glumica nasledila lepotu.

Pročitajte: Samo što smo saznali da su zajedno - Devojka Lazara Ristovskog objavila srećne vesti, glumcu stižu čestitke

Ankica je aktivna na društvenim mrežama, i poput svoje ćerke voli da objavljuje detalje iz svog privatnog života. Majka Anice Lazić može da se pohvali bujnom, plavom kosom, i veliki je obožavatelj putovanja i vina, kao i druženja sa prijateljima.

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti