Od provokativnih fotografija do Popadije: Ko je 39 godina mlađa devojka Lazara Ristovskog

Od provokativnih fotografija do Popadije: Ko je 39 godina mlađa devojka Lazara Ristovskog

Autor: | 10/10/2023

1

Ko je nova devojka Lazara Ristovskog

Lazar Ristovski potvrdio je vezu sa znatno mlađom koleginicom Anicom Lazić. „Znatno mlađa” znači skoro četiri decenije. Naime, slavni glumac napuniće ovog meseca 71 godinu, dok će ona u decembru proslaviti 32. rođendan.

Boško Karanović

 

Iako je mesecima krio romansu u kojoj uživa posle razvoda od Danice Ristovski, Lazar je rešio da stavi tačku na nagađanja zajedničkom fotografijom.

Pročitajte: Šta razvod učini od žene! Izgled Danice Ristovski ne prestaje da se komentariše

Naravno, istog časa iskrslo je mnogo pitanja i potpitanja o njegovoj izabranici. Neke odgovore nije bilo teško pronaći. Jednostavno, i ona se bavi javnim poslom.

Instagram

 

Anica je glumica, a njen Instagram profil otkriva i da je studirala psihologiju u Italiji. Možda ste je videli u seriji „Popadija”. Ako niste, obratite pažnju, trenutno se emituje.

Igra i u drugoj sezoni serije „Drim tim”, u radnoj biografiji upisani su i „Ruski konzul”, brojne reklame... Završila je i muzičku školu, što znači da je talentovana na više umetničkih polja.

Instagram

 

Devojka Lazara Ristovskog voli i putovanja. Iz foto-albuma na Instagramu, pored slika sa setova, izdvajaju se razglednice iz Rima, Temišvara, Dubrovnika, Splita, Sarajeva, a ima i egzotičnih destinacija kao što su Maldivi.

Pročitajte: Lazar Ristovski otkrio razloge razvoda - Gledali smo se očima koje su izgubile žar, zanos i ljubav

Zajedničkih fotografija sa Lazarom za sada nema, osim jedne koju je poznati glumac objavio. No, tu su slike sa prijateljima i kolegama, kao i one u kupaćem kostimu, koje otkrivaju da Anica nema problem da pokaže svoje zanosno telo. 

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
Toma 08:48 28.10.2023
Odgovori

Ljubav je cudo. Neko se zaljubi u drvo, neko u kozu, a neko u dedu.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti