Neće ni tvoja goreti do zore, to ti obećevam! Severina prekinula tišinu, progovorila o svim greškama iz prošlosti

Neće ni tvoja goreti do zore, to ti obećevam! Severina prekinula tišinu, progovorila o svim greškama iz prošlosti

Autor: | 08/12/2022

0

Iako je u aprilu napunila pedeset godina, Severina je i dalje jedna od najlepših i najpoželjnijih žena na Balkanu. Tome u prilog govore i fotografije nastale na snimanju spota za pesmu “Vjerujem u Boga”, koju potpisuju dokazani hitmejkeri Filip Miletić i Dino Merlin.

Pročitajte: Severina konačno progovorila o vezi sa producentom Filipom Miletićem - Verovatno je moj razvod to podstakao

Matea Smolčić Senčar

 

Prethodnih godina, fokus medijskog interesovanja je, osim na Severininu karijeru, bio usmeren i na njen privatni život, u kome su se preplitali sreća i tuga. Preživela je brojne brodolome: objavu privatnih snimaka, oduzimanje deteta, na desetine sudskih tužbi, razvod od Igora Kojića. I uvek je o svemu otvoreno govorila, baš kao što se u pesmi “Vjerujem u Boga”, koju je danas zvanično predstavila publici, cinično osvrnula na životne greške.

Pročitajte: Mnogima je lepša čak i od Seve - Pogledajte fotke naše poznate voditeljke kako se ljubi na jahti sa Milanom Popovićem

Profimedia

 

“Ja sam sretna žena, zar to nije očigledno? Sreća prati hrabre, čuješ li me vižle jedno? Ničija nije, nije do zore gorjela, neće ni tvoja, to ti obećavam...”, stihovi su nove pesme “Vjerujem u Boga”.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti