Još jedan dokaz da su glasine istinite ‒ Severina i Igor Kojić se razvode?

Još jedan dokaz da su glasine istinite ‒ Severina i Igor Kojić se razvode?

Autor: | 01/06/2020

0

Severina i Igor Kojić u aprilu su proslavili petu godišnjicu ljubavi, a onda je, kako izgleda, sve krenulo nizbrdo. Par je donedavno izgledao srećno i zaljubljeno, a ljubav i emotivne momente podrške delili su i na društvenoj mreži „Instagram“ sa svojim fanovima. Ipak, taj momenat deljenja intime odnedavno je izostao, što je fanove i pripadnike „sedme sile“ navelo na razmišljanje o tome da je između Severine i Igora Kojića došlo do emotivnog kraha i da je razvod na pomolu.

Pročitajte: Trač ili je ljubavi zaista došao kraj - Severina i Igor Kojić više ne žive zajedno!?

Severina i Igor Kojić ‒ Kraj ljubavi na „Instagramu“

Sumnje je dodatno podstakla i činjenica da se Severina i Igor više ne prate na „Instagramu“, na kome su od prvog dana braka pratili samo jedno drugo.

Pripadnici domaćih medija navode da je od početka pandemije Severina boravila u porodičnoj kući Kojića na Bežanijskoj kosi. Problem među supružnicima nastao je kada je, kako mediji navode, Severina iznajmila stan na Novom Beogradu. Želela je mir, gde može da sredi misli, jer je u poslednje vreme pod velikim stresom zbog sina, koji je sada sa ocem Milanom Popovićem. Sudeći po novinskim napisima, Igor se sa tim nije složio. Njihov razdvojeni život navodno je pokrenuo priču o razvodu, o kome se do sada supružnici nisu oglasili.

Pročitajte: Severina u pratnji supruga predala sina Milanu Popoviću (video)

Severina je ovom odlukom posebno povredila svekra Dragana i njegovu suprugu Oliveru.

– Pevačica mu je objasnila da voli i njega i njegovu suprugu, ali da smatra da ipak svako treba da ima svoj mir. Ona je tokom karantina shvatila da joj nedostaje sloboda, te da više ne može da živi sa svekrom i svekrvom. Keba je čak i Igoru rekao da ne razume Severinu i da se on oseća povređeno jer su se sve vreme trudili da se oseća lepo i ugodno ‒ navodi izvor blizak porodici za „Alo“.

Pročitajte: Severina Kojić majka je koja pati, a ovaj snimak će vas duboko dirnuti! (video)

Dragan i Olja Kojić ne prate Seve na „Instagramu“

Možda je još jedan dokaz da su navodi o razvodu istina novi potez porodice Kojić, koji snajku više ne prati na društvenim mrežama. Naime, Dragan Kojić Keba i Olivera Kojić više ne prate Severinu na „Instagramu“. Keba je na svom profilu obrisao fotografije sa snajom, čak i snimak na kome je u novembru podržao Severinu u borbi za starateljstvo.

Severina na svom „Instagram“ profilu još ima neke fotografije sa Draganom i Oljom, ali je novije nedavno obrisala.

Pročitajte: Severina pesmom zapalila Beograd - U zagrljaju supruga Igora i sina Aleksandra zaplakala na bini

Severina i Igor Kojić ‒ Razvod braka ili želja za emotivnim mirom?

Severina i Igor Kojić još se nisu oglasili u vezi sa razvodom braka. Ali sudeći po objavama na društvenoj mreži pevačica je sama u Hrvatskoj, dok Igor najčešće deli selfije i fotografije sa prijateljima.

Severina i Igor su par čiju ljubavnu priču pratimo od samog početka. Mogli smo da vidimo koliko se vole i podržavaju tokom svih pet godina braka. Igor je bio brižan i prema Severininom sinu, što je pevačici posebno značilo.

Pročitajte: Severina i Igor ne haju za tračeve - Razvod – ne, romantično putovanje – da!

Zanimljivo je da su upravo postupci para na društvenoj mreži postali povod za priče o njihovom razvodu. Što nas dovodi do pitanja u kolikoj meri smo pozvani da sudimo o dvoje ljudi? I to o dvoje ljudi koji možda samo žele da srede svoje odnose, daleko od medija i društvenih mreža i da bar nakratko zadrže emocije za sebe.

Komentari (0)

Loading
Teodora Vuković ATA Images, instagram

Najnovije vesti