Uživo pred milionskim auditorijumom Milan Popović otvorio srce: Zaljubio sam se u Severinu, i dalje osećam...

Uživo pred milionskim auditorijumom Milan Popović otvorio srce: Zaljubio sam se u Severinu, i dalje osećam...

Autor: | 09/10/2022

0

Milan Popović i Severina čini se nikada neće zakopati ratne sekire. Iako imaju sina Aleksandra, medijski kao i sudski rat između nekadašnjih ljubavnika vodi se sve jačim sredstvima. 

Kralj bakra, kako javnost naziva Popovića, gostovao je danas kod Jovane Jeremić u "Novom jutru" i po prvi put otvorio srce i priznao sve što mu je na duši. 

Pročitajte: Velika ispovest Milana Popovića - Igor Kojić mi je sve priznao, ovo je istina o crnoj sveći koju je palio ispred moje kuće

happy tv printscreen

 

- Rešio sam da se razvedem od Severine posle šest meseci, i kada sam rešio da se rastanemo, baš tada je rekla da je u drugom stanju. Odlučio sam da moram da ostanem s njom jer nisam hteo da prekine trudnoću, protiv toga sam, ali sam za sebe u glavi odredio da moramo da budemo partneri u roditeljstvu, ali bilo koja druga emotivna veza, bar s moje strane nije mogla da bude. Dok je Severina bila u drugom stanju, mi smo se viđali, družili, finansirao sam trudnoću, jer je od mene traženo da kompenzujem sve troškove koje je ona imala, jer nije mogla da radi dok je trudna", pričao je Popović.

Milan Popović i Severina nikada nisu živeli zajedno 

Milan je iskreno pričao o bolnoj temi prošlosti i otkrio neke informacije koje javnost do sada nikada nije znala. 

- Nikada nismo živeli zajedno, viđali smo se vikendima, posle tri meseca su krenule svađe. Ja bih odlazio pre nego što svađa i počne, jednostavno nije više bilo prijatno biti u toj vezi. U tih nekoliko puta Severina je ostala u drugom stanju", ispričao je Popović i dodao da je celu trudnoći brinuo o pevačici. 

Pročitajte: Još jači sukob Milana Popovića i Severine, nova tužba je tu

Profimedia

 

- Celu trudnoću sam pomogao, bukvalno sam joj nosio doručak, bio sam tamo prisutan i hteo sam da sa Severinom budem partner u roditeljstvu. A onda su počele ucene ako ne budem intiman s njom, da spavam s njom, da će mi ona zabraniti da budem roditelj, da će me neki ljudi posetiti, neki zaštitari."

Po prvi put Popović je priznao da se oseća prevarenim, kao i šta oseća prema Severini. 

Ja sam se zaljubio u osobu koja je glumila. I dalje se osećam prevarenim emotivno, kao neki njen finansijski projekat", zaključio je Milan.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti