Prva dama sa stilom: 10 modnih izdanja Tamare Vučić koja hvale i najveći kritičari (foto)

Prva dama sa stilom: 10 modnih izdanja Tamare Vučić koja hvale i najveći kritičari (foto)

Autor: | 23/01/2022

20

Tamara Vučić - Moda i stil prve dame Srbije oduševljavaju

Prvu damu Srbije ne viđamo često na javnim događajima, a kada se negde pojavi, to je vanserijska vest. S razlogom. Tamara Vučić u svakoj prilici je besprekorno odevena i bez dileme bi mogla da ponese status ikone stila. A taj stil je sofisticiran, odmeren, elegantan, u savršenom skladu sa njenom ličnošću i pozicijom.

Budući da u svakom trenutku blista i da se njeni autfiti ocenjuju i komentarišu sa posebnom pažnjom, ali uvek najvišom ocenom, teško nam je bilo da se odlučimo samo za deset...

Pročitajte: Za korak ispred svih - Prva dama oduševila na Srpkoj filantropskoj gala večeri u Njujorku, o njenoj prelepoj haljini svi pričaju (foto)

Miloš Nadaždin

 

U junu 2017, na ceremoniji povodom inauguracije predsednika Srbije, nosila je elegantnu kreaciju Igora Todorovića, čiji rad prati, a ponekad svrati i na njegove revije. Pored supruga Aleksandra Vučića, društvo na fotografiji pravi joj specijalni izaslanik kineskog predsednika Si Đinpinga.

Profimedia

 

U septembru 2018. obrela se u Njujorku, gde je prisustvovala međunarodnoj konferenciji posvećenoj obolelima od autizma. Za tu priliku odabrala je efikasnu kombinaciju sastavljenu od tamnijih nijansi plave.

Pročitajte: Prva dama Srbije blista, Tamara Vučić oduševila u Parizu

Getty Images

 

Kada su princ Čarls i Kamila Parker u martu 2016. godine posetili Srbiju, sreli su se, naravno, i sa gospođom Vučić. Na prijemu u ambasadi Velike Britanije pojavila se u crnoj haljini i potpuno zasenila vojvotkinju od Kornvola.

Getty Images

 

Prilikom susreta sa bivšim američkim „prvim parom“ Tamara je ozbiljno poljuljala poziciju Melanije Tramp, koja je važila za neprikosnovenu modnu ikonu u svetu visoke diplomatije. Očarala je svet izborom odevne kombinacije.

Pročitajte: Svi pričaju o poslednjem pojavljivanju Tamare Vučić, prva dama Srbije ostavlja bez daha (foto)

Predsedništvo Srbije

 

Na Belom dvoru, na svečanom ručku povodom „Dana žena“ koji je upriličio prinčevski par Karađorđević, plenila je u suptilnoj crnoj haljini, uz jedan romantični asesoar – ružu.

Kraljevska porodica Srbije

 

Tamara Vučić - Moda kao inspiracija

Srdačan je bio i susret sa Peng Lijuan, suprugom kineskog predsednika. Iskazujući poštovanje domaćinima u Pekingu, na ovaj važan sastanak došla je u crvenom odelu.

Pročitajte: Tamara Vučić, najmlađa prva dama na svetu, slavi 40. rođendan

Dimitrije Goll

 

Svojim prisustvom oplemenila je i jedan poseban događaj organizovan krajem godine u Njujorku. Za „Srpsko filantropsko gala veče“ odabrala je elegantnu haljinu sa upečatljivim detaljima.

Nikola Veljić

 

Prilikom susreta sa suprugom meksičkog predsednika Beatris Gutijeres Miler, u glavnom gradu Meksiko Sitiju, gospođa Vučić nosila je kreaciju nežnoroze boje koja se odlično uklopila u sve, pa i u ambijent rezidencije.

Pročitajte: Prva dama Srbije, ministarka i premijerka u modnom okršaju - Ko je oduševio, a ko iznenadio? (foto)

BGM TV

 

U glamuroznoj modnoj noći kojom je prošlog leta odata počast slavnom kreatoru Aleksandru Joksimoviću izdvojila se elegancijom, stavom i kratkom haljinom u jarkocrvenoj nijansi, a stajling je upotpunila belim cipelama.

Boško Karanović

 

Tamara Vučić blista i u svakodnevnim, „casual“ izdanjima. Na opuštenijim događajima gde nema striktnog dres-koda uglavnom je viđamo u omiljenim farmerkama i ostalim komadima od teksasa.

Boško Karanović

 

Komentari (20)

Loading
Gile 22:00 23.01.2022
Odgovori

Retko pisem komentare, ali ovog puta moram.. Bas sam zadovoljna izgledom, ponasanjem ove dame...koliko sam shvatila, ona takodje ima ozbiljne humanitarne aktivnosti u vezi sa decom. Bravo! To je tacno kako treba da se ponasa jedna supruga predsednika.

Lara 22:33 23.01.2022
Odgovori

Bas je PRELEPA žena , ove svjetske karakondzule mogu samo da joj zavide i njoj i predsedniku Vučicu , pogotovo onaj englez sa onom baba kamilom .

Adv.nis 01:26 24.01.2022
Odgovori

Dokaz kako zena moze da izgleda lepo bez tone sminke , kada ima klasican elegantan stil oblacenja.

Dragana 13:35 24.01.2022
Odgovori

Prelepa zena,prirodna i nezna,pokazatelj kako treba da izgleda jedna zena,majka i supruga!

Dragana Dačić 15:50 24.01.2022
Odgovori

Prelepa prirodna mlada žena, uz to i obrazovana,a tim oblačenja je samo dokaz za ve to -nemam komentar-Savršeno

Ljiljana Balaban 16:16 24.01.2022
Odgovori

Prelepa mlada zena,sa prelepim osmehom a sve sto je ponela je sa puno stila .Prava dama....

Petar Jovanovic 19:59 24.01.2022
Odgovori

baš lepo što volite prvu damu...nadam se da isto tako volite svaku našu sugrađanku, kao što je Aida Ćorović, Marinika Tepić ili Ana Ivanović? Jedva čekam da vidim kod vas priloge o njima i njihovim stilovima odevanja...

Ana 04:29 28.01.2022
Odgovori

Da zaista je lepo obucena ali kao obica zena. Za ulogu koju Ima sve su te haljine suvise razigrane , prejakih boja i sakoi preuski . Malo fali, ali fali.. Nista zlonamerno ! A ovi koje komentarisu ostale svetske ,,karakondzule,, ne treba uvek nekog uniziti da biste nekog podigli.

Svetlana Perrin 11:23 29.01.2022
Odgovori

Pritodno lepa uz to pametna mlada zena.Nas Predsednik je pravi srecnik. Neka ih sreca prati njih i njihovu decu.

Dušica 16:37 31.01.2022
Odgovori

Tamara je pre svega izizetno hrabra kad izdržsva sve teškoće i izazove uz porldicu u koju je ušla a zbog političke brličine njenog supruga. A to što je bedkrajno kulturna, obrazovana, pametna i lepa - po stavu, stilu i stasj joj blizu ravne nema, iskreno.

Taca 20:33 07.05.2022
Odgovori

Predsednik ima smisla i ukusa za pravi izbor. Puno godina i sreće nek im Bog da.!!!!!!!

Sladjana Jovičić Dinčić 13:24 24.07.2022
Odgovori

Bravo Tamara .Na visini zadatka i pozicije koju imaš.Oličenje pameti, dostojanstva i srpske lepote,stila .Zaista smo Božji narod.Bez premca. Ponosna sam što sam lepši deo njega.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti