Sprema se venčanje u Sevilji: Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj brinuli su o svakom detalju, žele tri proslave

Sprema se venčanje u Sevilji: Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj brinuli su o svakom detalju, žele tri proslave

Autor: | 28/04/2023

0

Venčanje Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja biće događaj godine

Nakon što je juče potvrđeno da je Anastasija Ražnatović u četvrtom mesecu trudnoće i da čeka devojčicu sa Nemanjom Gudeljom, isplivali su detalji njihovog venčanja u Sevilji, gde par već neko vreme živi. Anastasija i Nemanja planiraju čak tri proslave njihove ljubavi, a prva će se desiti u Španiji.

Instagram

 

Mladi par planira prvo intimnu ceremoniju u Sevilji, na koju su pozvani samo najuža rodbina i prijatelji. Anastasija trenutno ne može da izađe iz Španije jer čeka papire za stalni boravak u ovoj državi, tako da im se venčanje na mediteranu učinilo kao sjajna ideja. Cecina ćerka će se poroditi u Španiji da bi njihova beba dobila njihovo državljanstvo, tako da planiraju da se venčaju u julu u opštini, navodi izvor, prenosi "Blic". Sledeće godine održaće gala svadbu i crkveno venčanje, a Ceca je sigurno spremna da uskoči i pomogne u organizaciji najlepšeg dana svoje ćerke.

Pročitajte: Olivera, imaš li srca - Majka Nemanje Gudelja rekla svoje, nije je omekšala ni Anastasijina trudnoća

Miloš Nadaždin

 

Podsetimo, u emisiji „Ceca Show“, koja se emituje večeras, gledaoci će biti u prilici da čuju razgovor Anastasije i Cece povodom trudnoće, kao i prve izjave folk zvezde i Veljka Ražnatovića.

‒ Nemaš više mučnine ‒ upitala je Ceca Anastasiju.

‒ Nemam, prestalo je, sad je lagano. Kao da uopšte nisam trudna ‒ odgovorila je buduća majka.

‒ Posle divnih vesti da je u našu kuću došao Krstan, usledila je još jedna prelepa vest, još jedna trudnoća i još jedna beba kojoj se radujemo ‒ rekla je Ceca.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti