Anastasija je izabrala kumu za venčanje, a ona dolazi iz ugledne porodice: Njen deda cenjen je u celom svetu, njegovo ime znate svi

Anastasija je izabrala kumu za venčanje, a ona dolazi iz ugledne porodice: Njen deda cenjen je u celom svetu, njegovo ime znate svi

Autor: | 28/04/2023

1

Buduća kuma Anastasije Ražnatović ima poznatog dedu

Kako je objavljeno da će Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj postati roditelji devojčice i da planiraju brak, sve više detalja oko njihovog venčanja izlazi u javnost. Cecina ćerka, koja je u četvrtom mesecu trudnoće, uveliko se priprema da kaže sudbonosno „da“ svom izabraniku, prvo na intimnoj ceremoniji u Sevilji gde par živi, a potom na crkvenom venčanju koje će propratiti velika svadba.

Instagram

 

Za taj dan Anastasija mora da donese niz važnih odluka. Od venčanice do izbora torte, mlada pevačica će imati pune ruke posla kako bi najvažniji dan bio savršen. Međutim, najvažniju odluku, a to je izbor kume, Anastasija je donela odavno, a to je njena dugogodišnja prijateljica Tara Milutinović. Ono što se zna o mladoj glumici je da je zablistala u filmskom ostvarenju „Ala je lep ovaj svet“, završila je dva fakulteta, i dolazi iz ugledne porodice. Njen deda je čuveni Bora Milutinović, jugoslovenski fudbaler i trener.

Pročitajte: Olivera, imaš li srca - Majka Nemanje Gudelja rekla svoje, nije je omekšala ni Anastasijina trudnoća

Instagram

 

Bora je čuven ne samo u svetu fudbala nego i sporta. Poznat je po tome što je kao selektor predvodio čak pet reprezentacija na svetskim prvenstvima, i u Srbiji je rekorder po učešću na Mondijalu kao trener. Odličan je analitičar i njegovi komentari imaju posebnu težinu, a posebnu čast ukazali su mu u Kataru na prošlogodišnjem svetskom prvenstvu kao čoveku koji je jedan od važnih promotera ove planetarne smotre.

Pročitajte: Glumica koja će biti kuma Anastasiji i Gudelju vatrenom crvenom haljinom zapalila maštu - Pogledajte tu lepotu (FOTO)

ATA Images

 

 

Komentari (1)

Loading
Vili 07:39 29.04.2023
Odgovori

Uopste me sumnjam da je najteza odluka koju ona moze da donese izbor torte.

hellomagazin.rs Promo

Slične Vesti