Oglasio se Nemanja Gudelj, emocije nikad jače: Prokomentarisao majku Oliveru, njegova poruka je jasna

Oglasio se Nemanja Gudelj, emocije nikad jače: Prokomentarisao majku Oliveru, njegova poruka je jasna

Autor: | 30/04/2023

0

Nemanja Gudelj otvoreno o svemu

U danima iza nas, kako su Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj objavili vesti da će postati roditelji, ne prestaje da se piše o njihovom skladnom odnosu, predivnoj vili u Sevilji u kojoj par planira da podiže svoju ćerkicu, i detaljima njihove svadbe - od lokacije do Anastasijine kume.

Instagram

 
 

Čestitke su dolazile iz svih strana sveta, a ovim povodom prva se oglasila pevačica Ceca Ražnatović koja je oduševljena što u porodicu dolazi i jedna devojčica. Obradovao se i Nemanjin brata Dragiša, koji je bio velika podrška Anastasiji i Nemanji od početka njihove romanse. Ono što se dugo čekalo je reakcija Nemanjine majke Olivere Gudelj, koja je juče podelila oduševljenje što postaje baka po prvi put.

Pročitajte: BOMBA iz Španije - TAJNO VENČANJE Anastasije i Gudelja, Ceca se izlanula

Instagram

 

Nemanja se prvi put zvanično oglasio nakon vesti da je njegova dragana u drugom stanju, i priznao da jedva čeka da uzme svoju ćerkicu u naručje. Navodi da i dalje nisu odabrali ime ali da su izbor poprilično suzili, kao i da ne skida osmeh otkako je saznao da će postati tata.

Pročitajte: Konačno se oglasila Olivera, JAKE reči uputila Anastasiji! Nemanjina majka nije ostala imuna, kada je Ražnatovićeva pokazala stomak FOTO

Instagram

 

- Bio sam van sebe od sreće kad sam saznao, kao i Anastasija. Beba je nešto najlepše na svetu. Blagoslov od Boga - rekao je on za "Republiku", a onda se dotakao majke Olivere i oca Nebojše i kako su oni reagovali na najlepšu vest.

- Presrećni su naravno. Jedva čekaju da nam dođe beba - zaključio je Nemanja Gudelj.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti