Anastasija i Nemanja prave veliku svadbu daleko od Srbije: Zna se vreme i mesto, a evo ko je sve na spisku zvanica

Anastasija i Nemanja prave veliku svadbu daleko od Srbije: Zna se vreme i mesto, a evo ko je sve na spisku zvanica

Autor: | 04/09/2023

0

Venčanje Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja u decembru

Posle tajnog venčanja u manastiru Rajinovac, Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj uveliko pripremaju veliko svadbeno veselje, koje, kako prenose domaći mediji, neće biti priređeno u Srbiji.

Dragan Petrović/FVS, manastirrajinovac.rs

 
 

Venčanje Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja biće upriličeno u Španiji krajem decembra, kada poznati fudbaler bude na pauzi.

Par će na ceremoniju pozvati pedesetak zvanica, među kojima će biti porodica Ražnatović, koja je mnogobrojna, kumovi, najbliži prijatelji i Nemanjini saigrači.

Pročitajte: Sinu nije došla na venčanje - Olivera Gudelj se konačno oglasila

Nema sumnje da će pozivnicu dobiti i NebojšaOliveraDragiša Vanja Gudelj, a hoće li se pojaviti, ostaje da vidimo.

Mirko Tabašević

 

Planirano je da se veliko svadbeno veselje održi u jednom luksuznom hotelu u Sevilji, čija je svečana sala već bukirana za decembar.

‒ Anastasija za svoje goste iz Beograda organizuje avion, za sve je obezbedila karte i nekoliko dana u hotelu u kome će biti svadba ‒ priča izvor za Scandal!.

Instagram

 

Na ceremoniji u Sevilji obaviće se građansko venčanje, kada će Cecina ćerka i zvanično uzeti prezime Gudelj. Kao svaka devojka, uveliko je u potrazi za venčanicom.

Pročitajte: Razdor u porodici Gudelj nakon venčanja, Olivera očajna - Ne okreći glavu od brata i sestre

Izvori bliski Anastasiji otkrivaju da neće nositi klasičan model, već haljine koje podsećaju na venčanicu. Navodno, planira da tokom velikog dana promeni čak tri kreacije, a na sebe je preuzela i brigu o Nemanjom odelu.

Dragan Petrović FVS

 
 

Mladenci ništa ne žele da prepuste slučaju, pa uveliko kreiraju i svadbeni meni. Ideja im je da se osim delicija španske kuhinje nađu i srpski specijaliteti, kako bi gosti stranci probali ukuse naše zemlje.

Za to će se pobrinuti dva vrsna kuvara iz Beograda koji će uoči venčanja otputovati u Sevilju.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti