Detalj sa venčanja mnogima promakao: Očekivali ga, a on se NIJE pojavio u vili Ražnatovića, zašto?

Detalj sa venčanja mnogima promakao: Očekivali ga, a on se NIJE pojavio u vili Ražnatovića, zašto?

Autor: | 29/05/2024

0

Slavlje u vili na Dedinju prošlo je bez njega

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj juče su sklopili građanski brak, nakon devet meseci od crkvenog venčanja u manastiru Rajinovac i povodom toga priredili su veliko slavlje u vili na Dedinju.

Instagram/raznatovicanastasija

 

Svadbena ceremonija organizovana je u krugu najbližih članova porodice, a veselje je priređeno u vili Ražnatovića na Senjaku, gde su se okupili članovi porodica Gudelj i Ražnatović.

Pročitajte: VENČALI SE Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj u Beogradu: Ceremonija u krugu porodice održana danas u strogoj tajnosti

Imajući u vidu višemesečne loše odnose između familija Ražnatović i Gudelj, mnogi su se pitali da li će Nemanjinu odluku podržati njegovi najbliži. Ali, nije bilo razloga za brigu. 

Anastasijina svekrva Olivera pristigla je u dogovoreno vreme, zajedno sa suprugom Nebojšom i ćerkom Vanjom, a da li ste primetili koji član ove poznate porodice je propustio veliko slavlje?

Instagram/Veljko Ražnatović

 

U pitanju je Nemanjin brat Dragiša koji, kako smo mogli da vidimo na fotografijama, nije došao na venčanje brata Nemanje, ali ni na slavlje u vili na Dedinju.

Verujemo da je ovaj svečani dan Dragiša propustio zbog poslovnih obaveza, jer je on pre svega veliki profesionalac u svetu sporta.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram/raznatovicanastasija

Slične Vesti