Olivera, imaš li srca: Majka Nemanje Gudelja rekla svoje, nije je omekšala ni Anastasijina trudnoća

Olivera, imaš li srca: Majka Nemanje Gudelja rekla svoje, nije je omekšala ni Anastasijina trudnoća

Autor: | 27/04/2023

4

Majka Nemanje Gudelja ne menja odluku

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj, koji već neko vreme zajedno žive u Španiji, otkrili su da će ove godine postati roditelji. Pevačica je u četvrtom mesecu trudnoće i već sada se zna da nosi devojčicu.

Instagram

 

Ceca Ražnatović ne krije sreću što će po treći put postati baka, dok se najbliži članovi Nemanjine porodice još nisu oglasili tim povodom.

Kao što je poznato, odnosi između Olivere i Vanje Gudelj, s jedne strane, i Cece i Anastasije Ražnatović, sa druge, zahladneli su još prošle godine. Zbog čega su prestale da se prate na Instagramu, nije poznato, ali ostalo je zabeleženo da su Anastasijin 24. rođendan proslavili zajedno i u slozi.

Pročitajte: Olivera Gudelj poražena, Anastasija i Nemanja se venčali u tajnosti? Istina je da čeka papire... FOTO

Instagram

 
 

Bilo kako bilo, očekivalo se da će, kada čuje da će njen sin postati otac, a ona dobiti prvo unuče, Olivera Gudelj ponovo početi da prati Anastasiju na Instagramu, ali to se nije dogodilo.

Imajući u vidu da je Nebojša, koji je glava porodice Gudelj, u odličnim odnosima sa budućom snajom, ostaje nada da će u danima koji dolaze uspeti da smiri strasti i pomiri strane u sukobu, kako bi prinovu dočekali zajedno i s radošću.

Instagram

 

 

Komentari (4)

Loading
Roza 06:32 28.04.2023
Odgovori

Boze me zakloni, ta zena nije normalna, radi i protiv svog sina, umesto da se raduje prvom unucetu ona seje nekakvu zlu svekrvu. Uzas, mozda zato sto nemoze onako ogavno da ljubi i grli sina kao na onim slikama. To mi je bilo uzas za gledati. Neka dvoje mladih uzivaju u ljubavi i sreci.

Gordana Đurovic 17:27 28.04.2023
Odgovori

Prava ljubav je sloboda ...zena treba da se razvije i kao majka i kao ljudsko bice!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti