Otac Dijane Đoković otkrio sve porodične tajne: Ćerka me krivila za RAZVOD, bio sam prinuđen da se distanciram...

Otac Dijane Đoković otkrio sve porodične tajne: Ćerka me krivila za RAZVOD, bio sam prinuđen da se distanciram...

Autor: | 04/03/2023

1

Zdenko Žagar, otac Dijane Đoković, požalio se medijima kako mu je porodica zabranila da se oglašava u javnosti.

‒ Ja bih rado pristao, ali porodica mi brani da se oglašavam. Ne znam šta im smeta kad sve pričam lepo i kažem onako kako jeste, ali mi oni ne dozvoljavaju. Jako su se naljutili na mene – ispričao je deda Novaka Đokovića, koji je svojevremeno dao ispovest o slavnom teniseru, ali i o odnosima unutar porodice.

Pročitajte: Ne viđamo ih često - Srđan i Dijana pate za Stefanom i Tarom, žive u istom gradu, ali...

Profimedia

 

Otac Dijane Đoković živi u beogradskom naselju Čukarica, a jednom prilikom je otkrio da unuka ne viđa često.

‒ Ovde nema nikog osim mene, knjiga i fotografija na zidu. Deca su otišla na svoju stranu. Od prve supruge, Dijanine majke, sam se razveo, a druga supruga živela je sa mnom, ali je preminula 2017. godine. Od tada sam sam. Zbog toga mi svako društvo prija – ispričao je Zdenko Žagar svojevremeno, prenosi novi Scandal!.

Pročitajte: Čudna pita od meda - Dijana Đoković podelila recept svoje bake koji se u porodici prenosi generacijama

Privatna arhiva

 

‒ Po nacionalnosti sam Hrvat, rođen sam u Vinkovcima. Moja bivša supruga, Novakova baba, takođe je rođena u istom mestu. Tamo smo se i upoznali. Bili smo oficiri koji su došli na službu. Ja sam došao u Beograd, a ona je još pohađala školu, pa smo se posle, kad mi se pridružila, venčali. Tako se rodila Dijana, pa Sanda – pričao je deda Novaka Đokovića.

Pročitajte: Kao preslikane, ali njihov odnos... Gledate je na crvenom tepihu sa poznatim mužem, a niste znali da je rođena sestra Dijane Đoković FOTO

Privatna arhiva

 

‒ Svašta se izdešavalo u našim porodičnim odnosima. Nisam mnogo učestvovao u Novakovom odrastanju. Pre nego što je rođen, ja sam četiri godine bio u Prištini. Bivša supruga i deca živeli su u Beogradu, a ja tamo. Dolazio sam vikendom. Posle sam se razveo, pa sam bio prinuđen da se malo distanciram od porodice. Kontaktirao sam ja sa njima, ali to nije bilo to. Dijana je mene krivila za razvod i to ne može da mi oprosti. Smatram da je za razvod uvek potrebno dvoje. Koliko je muškarac kriv, toliko je i žena kriva. Žao mi je što je sve tako ispalo – zaključio je Žagar.

Privatna arhiva

 

Komentari (1)

Loading
Elizabeth Novakovic 03:52 07.03.2023
Odgovori

U svakoj porodici ima nesto sto nije za javnost. Ostavite ljude na miru, zasto zalazite u svaki lonac. neka zive svoj zivot kako najbolje znaju.Koga to danas interesuje.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti