Dijanina velika prijateljica: Ovu pevačicu narodne muzike porodica Đoković obožava, bila je uz njih i u najgorim trenucima

Dijanina velika prijateljica: Ovu pevačicu narodne muzike porodica Đoković obožava, bila je uz njih i u najgorim trenucima

Autor: | 15/11/2021

0

Porodica Đoković ovu našu pevačicu narodne muzike obožava

O porodici Novaka Đokovića dosta se piše i govori, mnogo toga je poznato, ali izgleda da ponajmanje informacija ima o Dijani Đoković. Iako je svojim momcima najveći oslonac i podrška, njen izbor je bio da ostane u drugom planu.

Rođena u Beogradu, pre 57 godina, Dijana je od rane mladosti sve podredila suprugu Srđanu, kao i trojici sinova – Novaku, Marku i Đorđu.

‒ Možda sam ja ta koja je najviše nastojala da budu na zemlji, da ne polete, da kanališu emocije ‒ izjavila je jednom prilikom gospođa Đoković, govoreći o svojoj ulozi u vaspitavanju dece.

Pročitajte: Porodica Đoković napravila veliku žurku u Novakovu čast - Dijana podigla pehar i zapevala! (video)

Guliver Getty Images

 

Novak je odavno zauzeo svetski teniski tron, Marko i Đorđe našli su svoj put, pa i ona i suprug mogu da uživaju u zasluženom miru i blagostanju, ali dobro je poznato da je njihov uspon do vrha bio pun prepreka.

Nema sumnje da je težim putem došla do istine ko su joj pravi prijatelji i zato danas oko sebe ima uzak krug ljudi na koje može da računa.

Dobra prijateljica Dijane Đoković je i Ana Bekuta, pa ne čudi što je pre dve godine prisustvovala njenom jubilarnom šezdesetom rođendanu.

Luka Šarac

 

Ana Bekuta je, inače, omiljena pevačica porodice Đoković, koja ne propušta priliku da ode na njene nastupe. Veseleći se uz Anine pesme, Dijana i Srđan ušli su u 2020. godinu, a to je ujedno bio poslednji Anin koncert pre početka pandemije.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti