Porodica slavi rođenje Aleksandra Đokovića: Novak, Marko i Đorđe najveseliji, prelepi vatromet obasjao vilu na jezeru FOTO

Porodica slavi rođenje Aleksandra Đokovića: Novak, Marko i Đorđe najveseliji, prelepi vatromet obasjao vilu na jezeru FOTO

Autor: | 22/03/2023

0

Porodica Đoković slavi rođenje naslednika

Supruga Đorđa Đokovića, Saška Veselinov Đoković, porodila se danas u Beogradu i na svet donela dečaka Aleksandra.

Prinova je usrećila mlade roditelje, ali i ostale članove ove velike porodice, posebno najmlađe, Stefana i Taru, koji su dobili brata.

Pročitajte: Nole postao stric! Porodila se Saška Đoković, dečak dobio ime koje nose mnogi bitni Srbi FOTO

Privatna arhiva

 

Proslavu povodom rođenja Aleksandra Đokovića porodica je upriličila u restoranu “Novak”, u koji su u popdnevnim satima prvi stigli Srđan, Dijana, Novak, Jelena i Marko.

- Počeli smo već da slavimo, kod kuće smo sa prijateljima i porodicom. Mi smo porodica koja generalno voli velika slavlja, a posebno kada su ovakve stvari u pitanju. Ovo je nešto najlepše što može da se desi i stvarno sam presrećna. Dobili smo novo unuče, nema ništa lepše. Hvala vam na čestitkama - rekla je Dijana Đoković za Telegraf.

Pročitajte: Prizor kakav se ne viđa često - Jelena Đoković peva veliki hit Lepe Brene, mama Vera i svekrva Dijana đuskaju VIDEO

ATA Images

 

Novak i Marko na slavlju nose identične bele majice na kojima je silueta Srđana Đokovića kako drži tri prsta i natpis “Kosi tata, kosim ja”, kako glasi naziv pesme Dobrivoja Topalovića, po svemu sudeći omiljene u ovoj porodici.

- Velika radost za sve nas. Hvala svima na čestitkama, slavlje je već počelo – poručio je Srđan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Telegraf.rs (@telegraf.rs)

 

Tata Đorđe sve vreme je na telefonskoj vezi sa suprugom Saškom, kojoj preko video poziva prenosi atmosferu sa proslave. 

Porodica Đoković u međuvremenu je proslavu nastavila u vili na Pavlovačkom jezeru iz čijeg je dvorišta u Aleksandrovu čast ispaljen vatromet. 

Instagram

 

Instagram

 

 

 

 

 
 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti