Jovana Joksimović od 30. novembra na ovoj televiziji?

Jovana Joksimović od 30. novembra na ovoj televiziji?

Autor: | 12/11/2020

0

Jovana Joksimović vraća se na male ekrane. Posle odlaska sa Televizije "Prva" usledila je mala pauza, ali već za koji dan Jovana će ponovo raditi posao koji obožava. Jedno od najprepoznatljivijih TV lica u Srbiji, kako saznaje "Blic", počinje da radi na Televiziji K1. Naime, Jutarnji program koji ona radi kreće 30. novembra. Gledaoci će uživati u zanimljivim temama pet dana u nedelji. U toku je proces pravljenja njenog studija i okupljanje profesionalne ekipe koja će biti deo tog projekta.

Pročitajte: Konačno je prekinula tišinu - Jovana Joksimović javno progovorila o odlasku sa “Prva” televizije

Srđan Predojević, koji je na svim televizijama ovaj program vodio sa Jovanom, sada neće biti tu, jer nije deo tima Televizije "K1", saznaje "Blic". Ono što se šuška jeste da Predojević nije hteo da nastavi sa radom na televiziji. Razlog je taj što će se njegova karijera nastaviti u nekom skroz drugom pravcu.

- Za sada nema nikakvih novosti o nekom mom angažmanu na televiziji. Ne bih komentarisao to što Jovana počinje da vodi jutarnji program na „K1“, niti da li me je zvala da radimo zajedno. Čim se desi nešto novo, obavestiću vas ‒ rekao je Srđan Predojević novinarima.

Pročitajte: Poznate dame sinoć su bile sve na istom mestu - Jovana Joksimović zvezda večeri, Anastasija kao „Barbika” (foto)

Jovana Joksimović se vraća na male ekrane, a kao veliki profesionalac gledaocima sprema spektakularan program na televiziji, čini je vlasnik njen suprug pevač Željko Joksimović. Jovana ove informacije do sada nije potvrdila, jer se nije javljala na pozive novinara. Pre samo nekoliko dana Željko je prokomentarisao napise da Jovana planira da počne da radi na njegovoj televiziji.

– Dosta se pisalo, a Jovana je pri tom imala samo jednu sveobuhvatnu pisanu izjavu, na koju ne bih mogao ništa da dodam – iskreno je rekao muzičar za "Stars" i naveo da li su on i Jovana pričali o svemu, kao i koji savet je dao supruzi.

– Da savetujem Jovanu oko posla koji zna, ubeđen sam, najbolje u ovoj zemlji, nikada nisam ni probao. I nisam joj savetnik, muž sam joj. Što znači da sam tu za nju, šta god da odluči, baš kao što je i ona uvek tu za mene. Podrška i ljubav su često važnije od saveta i trudim se da se držim toga.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Slične Vesti