Željko ima plan za svoju suprugu: Jovanin povratak je sve bliži, a šta je sa Srđanom?

Željko ima plan za svoju suprugu: Jovanin povratak je sve bliži, a šta je sa Srđanom?

Autor: | 28/10/2020

0

Povratak Jovane Joksimović čeka se više od mesec dana, a domaći mediji prenose da bismo uskoro mogli ponovo da je gledamo na malim ekranima. Naime, izgleda da Željko Joksimović ima plan i poslovni predlog, koji njegova supruga neće moći da odbije.

Kako za domaće medije navodi izvor, povratak Jovane Joksimović sve je izvesniji, a jutarnji program vodiće na televiziji „K1“, i to bez kuma i petnaestogodišnjeg saradnika Srđana Predojevića, koji se u poslednje vreme okrenuo manekenskim vodama.

Pročitajte: Konačno je prekinula tišinu: Jovana Joksimović javno progovorila o odlasku sa "Prva" televizije

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) on Feb 13, 2020 at 2:31am PST

‒ Željko mi je davno pričao kako želi da na „K1“ pokrene jutarnji program. Kad je Jovana sredinom septembra dobila otkaz na „Prvoj“, bilo je logično da će taj posao ponuditi svojoj ženi. Ona je, međutim, čekala nekoliko nedelja da vidi da li će da dobije ponude sa nacionalnih televizija. Kada je shvatila da su joj na nekim televizijama zatvorena vrata, a na drugim ne mogu da joj plate koliko je tražila, odlučila je da pređe na „K1“. Željko je presrećan i siguran da će Jovana podići gledanost njegove televizije ‒ priča za „Alo“ dobro obavešten izvor.

Navodno, Jovana vredno radi na pripremanju nove emisije, a na male ekrane vratiće se najkasnije do kraja godine.

‒ Željko je glavnu reč prepustio Jovani, uopšte joj se ne meša u posao. Ona uveliko radi na konceptu jutarnjeg programa, ali nije htela da nam otkriva detalje ‒ kaže izvor i dodaje da u svojim planovima Jovana nijednom nije pomenula kuma i kolegu Srđana.

Pročitajte: Transfer godine - TV dvojac Jovana i Srđan prelazi na Prvu televiziju

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) on Aug 31, 2020 at 4:33am PDT

Povodom Jovaninog novog početka oglasio se i njen kum Srđan Predojević.

‒ Za sada nema nikakvih novosti o nekom mom angažmanu na televiziji. Ne bih komentarisao to što Jovana počinje da vodi jutarnji program na „K1“, niti da li me je zvala da radimo zajedno. Čim se desi nešto novo, obavestiću vas ‒ rekao je.

Jovana o svom povratku još nije javno govorila, pa ostaje da vest o novom početku i zvanično potvrdi kada donese odluku.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Slične Vesti