Ponuda koja se ne odbija: Čeka se definitivna odluka Jovane i Srđana

Ponuda koja se ne odbija: Čeka se definitivna odluka Jovane i Srđana

Autor: | 19/09/2020

0

Od kada su pre dva dana Jovana Joksimović i Srđan Predojević prekinuli saradnju sa "Prva TV", javnost nestrpljivo očekuje zvaničnu objavu o njihovom povratku na male ekrane. Kako pišu domaći mediji, poznati voditeljski par dobio je ponudu od Radio Televizije Srbije, a na njihov odgovor još uvek se čeka.

Kako prenosi "Kurir" Jovana i Srđan bi, ukoliko se dogovore sa čelnicima javnog servisa, mogli da pojačaju redakciju zabavnog programa. Na televiziji na kojoj su započeli svoju karijeru, dočekaće ih raširenih ruku, a urednica zabavnog programa, Olivera Kovačević, za njih bi pripremila potpuno drugačiji, večernji šou-program.

Pročitajte: Od sutra novi voditelj - Jovana Joksimović i Srđan Predojević dali otkaz na TV “Prva”?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SRĐAN PREDOJEVIĆ (@srdjan.predojevic) дана 31. Авг 2020. у 1:36 PDT


Pregovore sa njima vodiće Dragan Bujošević, koji je nedavno ponovo postavljen na poziciju generalnog direktora "RTS-a". Iako Radio Televizija Srbije nije u mogućnosti da voditeljskom paru ponudi uslove koje su imali na "Prvoj TV", oni bi dobili mogućnost da sa "RTS-om" dogovor sklope i preko eksterne produkcijske kuće.

Jovana Joksimović i Srđan Predojević još uvek nisu objavili zvaničnu informaciju o svom početku na novoj televiziji, a kako oboje imaju i drugi posao, sa donošenjem odluke definitivno neće žuriti. Naime, Jovana pomaže suprugu Željku oko poslova na novim projektima "K1" televizije, dok Srđan radi kao portparol u Kontroli letenja Srbije i Crne Gore.

Pročitajte: Jovana i Srđan počeli sa pripremama - Koncept će biti drugačiji od svega što se moglo videti do sada

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SRĐAN PREDOJEVIĆ (@srdjan.predojevic) дана 5. Феб 2020. у 2:08 PST


Podsećamo, do završetka dvogodišnje saradnje sa "Ptvom" televizijom, došlo je usled nesuglasica sa menadžmentom televizije, koji je zahtevao da termin petkom ustupe mlađem kolegi Filipu Čukanoviću, koji je tokom letnje pauze menjao Jovanu i Srđana i doprineo sjajnom rejtingu emisije "Jutro".

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATAImages, Instagram

Najnovije vesti