Oglasila se televizija „Prva“, evo da li se nastavlja saradnja sa Jovanom i Srđanom

Oglasila se televizija „Prva“, evo da li se nastavlja saradnja sa Jovanom i Srđanom

Autor: | 21/09/2020

0

Jovana i Srđan danima su na naslovnim stranama domaće štampe, koja ne prestaje da piše o prekidu njihovog angažmana na Televiziji "Prva. Problem je nastao zbog novina koje je menadžment najavio, a koje su popularnom voditeljskom paru bile neprihvatljive.

Naime, menadžment televizije je tražio da voditelj Filip Čukanović vodi emisiju petkom, sa čime se oni nisu složili, pa su tražili otpremninu i sporazumni raskid. Menadžer je bio protiv toga, pa su Jovana i Srđan na kraju dali otkaz. Srđan je sinoć na svom profilu na „Instagramu“, kao do sada, najavio o čemu će danas biti reči u popularnom jutarnjem programu i svi su se ponadali da će Jovana i Srđan danas biti voditelji. Ali to se nije dogodilo.

Pročitajte: Od sutra novi voditelj - Jovana Joksimović i Srđan Predojević dali otkaz na TV “Prva”?

Gledaoce je jutros pozdravio Filip Čukanović, a uskoro je usledilo zvanično saopštenje menadžmenta televizije „Prva“, koje se čekalo svih ovih dana.

- 'Prva' televizija je odlučila da okonča saradnju sa Jovanom Joksimović i Srđanom Predojevićem zbog nepoštovanja radnih obaveza - stoji u poslednjoj objavi na „Instagram“ profilu na nalogu „Jutro na 'Prvoj'“.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jutro na Prvoj (@jutronaprvoj) дана 21. Сеп 2020. у 3:21 PDT

Odmah posle toga oglasila se Jovana na svom profilu i napisala:

- Kakva televizija, takva i objava.

Srđan se do sada nije oglašavao u vezi sa otkazom, ali verujemo da će njegova prva sledeća objava biti povodom novog angažmana. Gde će to biti i na kojoj televiziji ostaje da vidimo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) дана 31. Авг 2020. у 4:33 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram

Slične Vesti