Srđan Predojević proslavio 50. rođendan: Kuma Jovana nije mi čestitala

Srđan Predojević proslavio 50. rođendan: Kuma Jovana nije mi čestitala

Autor: | 28/07/2021

1

Srđan Predojević i Jovana Joksimović – kum (ni)je dugme

Srđan Predojević, autor emisije „Vesti“ na istoimenoj televiziji, jubilarni pedeseti rođendan obeležio je u krugu porodice, supruge Mirjane i dece, dvanaestogodišnjeg Stefana i dve godine mlađe Sofije. Čestitke su tog dana stizale sa svih strana, ali ne i od njegove kume i dugogodišnje saradnice Jovane Joksimović.

Pročitajte: Srđan Predojević posle turbulencija - Konačno uživam

Miša Obradović

 

U razgovoru za novi „Story“ poznati voditelj otkrio je da će prethodnu godinu pamtiti kao najtežu i najstresniju u životu, da nema neostvarenih želja, kao i da je za njegov mladoliki izgled dobrim delom zaslužna supruga Mirjana.

Na pitanje ko mu je, pored članova porodice, prvi čestitao rođendan i da li se nekadašnja saradnica i prijateljica Jovana Joksimović setila da ga pozove, Srđan je rekao:

Pročitajte: Posle 15 godina Jovana Joksimović i Srđan Predojević se razdvajaju, voditelj nije dobio ponudu velike televizijske kuće

Miša Obradović

 

‒ Nije. Oko ponoći, standardno kao svake godine, počele su da mi stižu poruke dragih ljudi. Zahvalio sam im i ponosno poručio da sam sada većinski vlasnik svog života. To je možda šala, ali primetio sam da je s godinama sve više onako kako ti hoćeš, a ne kako drugi žele. 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin