Posle punih 15 godina Jovana i Srđan se razdvajaju, voditelj nije dobio ponudu velike televizijske kuće

Posle punih 15 godina Jovana i Srđan se razdvajaju, voditelj nije dobio ponudu velike televizijske kuće

Autor: | 23/09/2020

0

Srđan i Jovana po napuštanju Televizije „Prva“ verovatno više neće raditi zajedno. To bi značilo da će popularni voditeljski par posle 15 godina prvi put raditi odvojeno i na različitim projektima. Za sada Srđan nije dobio ponudu nijedne televizijske kuće, što je i sam potvrdio.

‒ Nalazim se u neprijatnoj situaciji. U novinama čitam da se svi biju oko mene da radim na njihovim televizijama, a meni niko broj da okrene. Ne daj Bože da se bilo kome desi da u 49. godini ostane bez posla. To je katastrofa. Ne znamo zašto su nas otpustili kada smo imali najgledaniju emisiju na Televiziji „Prva“. Grafikon pokazuje da smo mi stub te televizije. Brojke pokazuju da smo najbolji, ne kažemo to mi ‒ tvrdi Srđan.

Pročitajte: Od sutra novi voditelj - Jovana Joksimović i Srđan Predojević dali otkaz na TV “Prva”?

Na spekulacije da je odbio ponudu da za 2.000 evra radi na „Radio-televiziji Srbije“, jer su na „Prvoj“ primali čak 10.000 evra, Predojević za "Informer" dodaje:

‒ Ko u Srbiji ima toliku platu? Zašto bih odbio ponudu od 2.000 evra. Ko odbije, taj nije normalan. Nisu me ni zvali ‒ završava Srđan.

Srđan i Jovana došli su do kraja zajedničke karijere

Naime, „Radio-televizija Srbije“, gde su se njih dvoje proslavili, želi da vrati samo suprugu Željka Joksimovića, dok za njenog kuma, nezvanično saznaje „Kurir“, nema mesta u njihovom kolektivu. Razlog za to je, kako se već uveliko govori među zaposlenima na državnoj televiziji, kršenje ugovora i Predojevićev sukob s pojedinim kolegama, urednikom, ali i tadašnjim direktorom Aleksandrom Tijanićem.

Prema rečima našeg dobro obaveštenog izvora koji je radio na „RTS-u“ u vreme kada i Jovana i Srđan, Predojević je znao da dovede gosta mimo odobrenja kolegijuma, što mu je i zamerano. Što se Jovane tiče, njoj su vrata otvorena. Ovaj list navodi da je ona već razgovarala sa sadašnjim v. d. direktora Draganom Bujoševićem, koji želi da voditeljka ponovo radi na „Javnom servisu“, ali problem je u novcu, jer Joksimovićka želi platu koju „Radio-televizija Srbije“ za sada ne može da joj da.

Da li će spustiti cenu i sa Bujoševićem pronaći zajednički jezik, znaće se u narednih nekoliko dana.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram

Slične Vesti