Jovana se posle dve godine javno obratila Srđanu, on je blokirao: Preseče me, kume!

Jovana se posle dve godine javno obratila Srđanu, on je blokirao: Preseče me, kume!

Autor: | 08/09/2023

0

Jovana Joksimović i Srđan Predojević ušli su u novu sezonu, ali svako svojim putem. Nekad omiljeni televizijski par rastao se pre izvesnog vremena, Jovana je u međuvremenu nastavila karijeru na K1, a on je nedavno vraćen na Pink.

Miša Obradović

 

Poznato je da njih dvoje, iako su kumovi, nisu u dobrim odnosima otkako su prestali zajedno da vode Jutarnji program. U takvoj atmosferi počela je i jesenja sezona.

Burno, da budemo precizniji. Kuma, sa kojom više nema nikakav odnos, javno se obratila Srđanu, a njena jutrošnja objava na Instagramu prepuna je ironije i otrovnih strelica:

Pročitajte: Spoj luksuza i jednostavnosti - Stan Srđana Predojevića, mesto gde kuma nije dobrodošla

„Lepo je videti Srđana Predojevića u starom dobrom terminu. Preseče me kad sam videla džingl – nema dobrog dana bez dobrog jutra! Nekada je nastavak bio Jovana i Srđan... a jutros samo Srđan. Ali to što ne radimo zajedno, ne znači da u naslov emisije ne uvrstiš i imena divnih devojaka Milice i Sare koje rade sa tobom. #nisisam! Voli te kumica.”

Instagram

 

Mali javni sarkazam. Srđan nije odgovorio, a možda još nije ni video objavu, jer su se odavno otpratili sa Instagrama. Neki navode da je blokirao Jovanu na popularnoj društvenoj mreži...

Pošto se javno nikada nisu izjašnjavali o uzroku sukoba, pa je sve ostalo u domenu nagađanja, Jovanina poruka može samo dodatno da pojača sumnju.

Voditeljka je insinuirala na to da je džingl Srđanove emisije skoro isti kao one koju su nekada zajedno vodili, ali ima i onih koji u objavi ne vide ništa sporno, već smatraju da je dobronamerna.

Miša Obradović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miša Obradović

Pročitajte još

Najnovije vesti