Momčilo Otašević i Jelena Perčin sinu dali prelepo ime, odlično se slaže uz ćerkino Maša

Momčilo Otašević i Jelena Perčin sinu dali prelepo ime, odlično se slaže uz ćerkino Maša

Autor: | 26/11/2020

0

Sin Momčila Otaševića i hrvatske glumice Jelene Perčin dobio je prelepo i ne tako često ime. Pre samo dva dana Momčilo i Jelena postali su roditelji malenog dečaka, a ponosni otac danas je otkrio i kako će se beba zvati. Naime, glumači par odlučio je da se njihov naslednik zove Jakša, što je odlično slaže uz sestrino ime Maša.

- Jakša sine, reka' ti je đed da do 17.00 moraš bit' u krevetić' - duhovito je napisao Momčilo pored svog najnovijeg video zapisa na "Instagramu" i tako otkrio kako se najmlađi član porodice Otašević zove.

Pročitajte: Preslatko - Momčilo Otašević objavio prvu fotografiju sa ćerkom Mašom

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Momcilo Otasevic (@olicmom)

Glumici je ovo inače treće dete, jer pored Maše ima i jedanaestogodišnju ćerku Lotu iz prvog braka. Želja da imaju veliku porodicu polako počinje da im se ostaruje. Glumac je nedavno u intervjuu za magazin "HELLO!" otkrio da su on i supruga priželjkivali još jednu bebu.

- Kad sam zimus saznao da ću doći u Beograd na kastinge, Jelena je u šali pitala: “A kada ćemo još jedno dete, dogodine? Nema veze, samo ti snimaj, imamo kad”. Sada raste stomak, raste Maša, a ja sam u Beogradu. Nismo rekli “ajde da sada imamo dete”, već smo sledili logiku: “Da li je nama lepo – jeste. Da li bismo voleli da imamo još jedno – voleli bismo”. Nismo se pazili, i to je to. – rekao je popularni glumac pre nekoliko meseci za naš magazin.

Srećna porodica jedva je čekala momenat da mama i beba Jakša stignu iz porodilišta, a sada je ta želja postala i java.

Pročitajte: Čestitamo - Momčilo Otašević postao tata po drugi put

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Tv Nova, Luka Šarac

Slične Vesti

Najnovije vesti