Zar s njom da prevariš onakvu ženu? Zbog ove glumice se razvodi Momčilo Otašević, prve zajedničke fotografije

Zar s njom da prevariš onakvu ženu? Zbog ove glumice se razvodi Momčilo Otašević, prve zajedničke fotografije

Autor: | 13/01/2023

7

Razvod Momčila Otaševića i Jelene Perčin dobio novu dimenziju

U maju 2018. crnogorski glumac Momčilo Otašević odveo je pred oltar svoju devet godina stariju koleginicu iz Zagreba Jelenu Perčin. No, poslednjih dana 2022. objavljena je vest da se razvode. U međuvremenu dobili su ćerku Mašu i sina Jakšu, a javnost ih je doživljavala kao idealan par.

Pročitajte: Momčilo Otašević otkrio kako je upoznao suprugu Jelenu - Da mi je neko rekao, ne bih mu verovao

Goran Katić

 

‒ Teško je. Glupo mi je da lažem. Rastajemo se. Svaki razvod je grozan. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrisana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi dece ‒ izjavila je Jelena.

Otašević se nije oglašavao ovim povodom, a da o pomirenju nema ni govora može se zaključiti iz Jeleninih reči:

‒ Ono što smatram da ljubav jeste, nisam još doživela. Dok god je ego jači od emocija, mislim da to nije ljubav nego iluzija ljubavi. Ni iz jednog svog odnosa nisam otišla a da se nisam dala do kraja.

Pročitajte: Bračna tekovina je... Karleuša otkrila istinu posle navoda da je Tošić svu imovinu prepisao na majku i sestru

Promo

 

Prema sve glasnijim šuškanjima u gradskim kuloarima, jedan od razloga razvoda Jelene i Momčila Otaševića navodno bi mogla biti zgodna splitska glumica Ana Uršula Najev.

Nova Tv

 

Kako tvrdi izvor hrvatsvkog Storija, među njima je, navodno, zaiskrilo na snimanju humorističke serije Nove TV “Kumovi” u kojoj Uršula igra zgodnu, lepu i pametnu doktorku Luciju, a Momčilo je šarmantni i srčani Janko.

Nije poznato koliko ova navodna romansa traje, kao ni da li je bila okidač za Otaševićev razvod.

Nova Tv

 

 

Komentari (7)

Loading
Nina 22:10 13.01.2023
Odgovori

Da se ne lažemo, ova nova mu je lepša ali ipak sa Jelenom ima dvoje dece i šteta je što se jedan brak raspada. Trava je uvek zelenija u tuđem dvorištu ali muškarac se obično pokaje posle izvrsnog vremena kad već bude kasno.

Milla 11:19 14.01.2023
Odgovori

Ispade Momčilo neozbiljni šarlatan! Već slike sa novom devojkom, otac dvoje male dece.🙄👎👎👎 Kako koja nova serija on se zajubljuje, to sve govori.🤔🙄

Marko 16:49 14.01.2023
Odgovori

Dosadila mu, a ko zna kako su i živeli... Realno Splićanka je lepša.

Milan 19:12 15.01.2023
Odgovori

Čuvaj se riđih i kad ti darove nose. Možda je to samo maska a mladići su u igri. 🤔😏🦊🦊

Ksenija Nakic 03:47 16.01.2023
Odgovori

¸Ljepsa ili ne,nebitno,stvorio je obitelj i zajebo.nema dalje.A sad dali nova cura moze voljet i vjerovat nekom tko je ostavio 2 djece,zenu,obitelj...to je na njoj,njena karma kao i njegova. Nema srece na tudjoj nesreci.

mika 17:51 17.01.2023
Odgovori

Prosto ne verujem da su se rastali zbog druge osobe. Mora da nešto između njih debelo nije štimalo, jer ostaviti dvoje toliko male dece zbog ljubavi zbog koje 'izgubiš glavu' ne pije vodu, a pri tom su pokazivani kao veoma zaljubljeni par. Već dugo se priča o njihovoj fizičkoj razdvojenosti, i razvodu. Možda on nije bio spreman za dvoje dece u tako kratkom periodu a pri tom je retko sa njima zbog posla. Osim toga, šta bi 'optužena rasturačica brakova' tražila sa čovekom koji ima dvoje dece od dve i tri godine? Totalni nonsense.

hellomagazin.rs Mirko Savović

Slične Vesti