Momčilo Otašević otkrio kako je upoznao suprugu Jelenu: Da mi je neko rekao, ne bih mu verovao

Momčilo Otašević otkrio kako je upoznao suprugu Jelenu: Da mi je neko rekao, ne bih mu verovao

Autor: | 16/02/2022

0

Ljubavna priča Momčila i Jelene Otašević nije kao sve druge

Momčilo Otašević i Jelena Perčin venčali su se 2018. godine, a njihova ljubavna priča i danas inspiriše. Jedan od najskladnijih parova u regionu upoznao se na snimanju serije „Zora dubrovačka“. Šarmantni glumac nedavno je priznao da nije mogao ni da zamisli da će ženu svog života sresti na setu.

Pročitajte: Kad se kockice slože - Od Momčila Otaševića nema niko srećniji

Mirko Savović

 

‒ Jelenu sam upoznao na kastingu. Pitala je koje sam godište. Kada sam joj rekao da sam devedeseto, mislila je da se šalim. Pozvala me kasnije na kafu da pričamo o snimanju, radili smo, bili smo super partneri, prijatelji, ali da mi je neko tada rekao da ćemo se zaljubiti, da ću ostati u Zagrebu, živeti ovde, ne bih mu verovao – ispričao je Momčilo za Story.hr.

Pročitajte: Momčilo Otašević - Jelena i ja doktorirali smo roditeljstvo i dobru organizaciju

Goran Katić

 
 
 

Iako je ljubavna priča Momčila i Jelene Otaševića od početka intrigirala javnost, oni su se trudili da privatnost sačuvaju u četiri zida. Tajno su se venčali u Crnoj Gori, a kruna njihove ljubavi svakako su ćerka Maša i sin Jakša. Iz braka sa ugostiteljem Kristijanom Babićem Jelena ima ćerku Lotu koju Momčilo ne razdvaja od svoje dece.

Pročitajte: Momčilo Otašević i Jelena Perčin sinu dali prelepo ime, odlično se slaže uz ćerkino Maša

Goran Katić

 

‒ Naravno da ponekad bude ljubomore, najviše između Maše i Lote, jer Lota sada ima svoje planove i vizije. Sve je super kad joj se Maša uklapa u te planove i vizije. Ali, u principu, kad Mome nema i kada sama sam sa njih troje, Lota mi je veliki oslonac – ispričala je Jelena.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti