Čestitamo: Momčilo Otašević postao tata po drugi put

Čestitamo: Momčilo Otašević postao tata po drugi put

Autor: | 24/11/2020

0

Momčilo Otašević - Sin je stigao!

Prelepe vesti stižu nam iz doma popularnog glumca Momčila Otaševića, koji je danas po drugi put postao tata! Njegova supruga, inače takođe glumica, Jelena Perčin na svet je donela zdravog dečaka, saznaje hrvatska "Gloria". Iako je termin porođaja bio u decemebru, što je Momčilo ekskluzivno otkrio za magazin "HELLO!", dečak je odlučio da malo porani. Jelena je sina rodila u istoj bolnici gde i dvogodišnju ćerkicu Mašu. Kako prenosi hrvatski medij, Momčilo je sve vreme bio uz svoju voljenu suprugu.

Pročitajte: Momčilo Otašević - Sin stiže u decembru

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kristina (@style_by_cattleya)

– Šalim se s drugovima da meni nije trebala korona da bih imao dete. Prvog dana kad sam došao iz samovoljne izolacije, samo što sam ih izljubio, Jelena mi je rekla: “Idi kupi test za trudnoću, drugačije osećam mirise.”. Test je bio pozitivan. Mislim da je to tada bio jedini pozitivan test kome bi se čovek obradovao. Onda je u maju “nifty” test pokazao da ćemo dobiti sina. Igrom slučaja, to smo saznali baš na „Dan nezavisnosti Crne Gore“. (smeh) - iskreno je ispričao glumca na samom početku leta za naš magazin.

Pročitajte: Preslatko - Momčilo Otašević objavio prvu fotografiju sa ćerkom Mašom

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Momcilo Otasevic (@olicmom)

Glumici je ovo inače treće dete, jer pored Maše ima i jedanaestogodišnju ćerku Lotu iz prvog braka, a srećna porodica jedva čeka da mama i beba stignu iz porodilišta.

Čestitamo!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac, Instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti