Glupo mi je da lažem: Jelena Perčin iznela u javnost sve o razvodu od Momčila Otaševića

Glupo mi je da lažem: Jelena Perčin iznela u javnost sve o razvodu od Momčila Otaševića

Autor: | 05/01/2023

0

Momčilo Otašević i Jelena Perčin se razvode posle 4 godine braka

Crnogorski glumac Momčilo Otašević i hrvatska glumica Jelena Perčin stavili su tačku na dugogodišnji odnos, a Jelena je otvorila dušu i iskreno progovorila o ovom teškom životnom periodu.

- Teško je. Glupo mi je da lažem. Rastajemo se. Uvek sam se trudila da ne pričam o intimi, nisam pričala ni o venčanju pa neću ni o razvodu. Svaki je razvod grozan. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrisana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi dece - rekla je ona za hrvatsko izdanje magazina "Gloria" i istakla da ima ogromnu podršku prijatelja.

Pročitajte: Posle Mihine smrti, Arijana pokazala pravo lice - Evo šta sad misli o Srbiji FOTO

Goran Katić

 

- Od prijatelja sam dobila bezrezervnu podršku. Moj intimni krug je sa mnom celog života i jako se dobro poznajemo i verujemo jedni drugima. Svi su znali da odluku nisam donela slučajno - rekla je glumica i otkrila da li ju je strah.

- Strah me je samo bolesti. Puno sam toga doživela u životu, puno ekstremnih situacija i naučila sam da se može preživeti. U mojoj glavi je da dok god sam zdrava i imam dve ruke i noge, nekako će biti. Nešto ću moći - bila je iskrena Jelena.

Pročitajte: Muž Slađe Alegro glavna tema u medijima, pevačica šokira - Žene, pazite za koga se udajete

Instagram

 

Podsetimo, Jelena i Momčilo upoznali su se 2013. godine na snimanju serije "Zora dubrovačka".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Goran Katić

Slične Vesti

Najnovije vesti