Veliku ljubav izgubio je zbog ambicija: Pogledajte kako izgleda prelepa Cetinjanka koju je Momčilo Otašević voleo pre Jelene

Veliku ljubav izgubio je zbog ambicija: Pogledajte kako izgleda prelepa Cetinjanka koju je Momčilo Otašević voleo pre Jelene

Autor: | 18/01/2023

2

Bivša devojka Momčila Otaševića bila je prelepa Cetinjakna

Vest o razvodu glumačko-bračnog para Jelene Perčin i Momčila Otaševića uzburkala je ovdašnju i hrvatsku javnost, koja već danima pokušava da sazna zbog čega je okončan naizgled idiličan brak. Istovremeno, u fokus su se vratili njihovi nekadašnji partneri, pa tako ovih dana čitamo o Jeleninom prvom suprugu, hrvatskom ugostitelju Kristijanu Babiću, ali i o Momčilovim bivšim ljubavima.

Pročitajte: Javnost zaslužuje da zna istinu - Oglasila se glumica sa kojom je Momčilo Otašević navodno prevario suprugu

Mirko Savović

 

Bivša devojka Momčila Otaševića atraktivna je i vrlo obrazovana Cetinjanka, koja uprkos svim kvalitetima nije uspela da zadrži popularnog dramskog umetnika. Sa diplomiranim turizmologom Tinom Jovetić zabavljao se 2012, a veza za koju su svi verovali da će se završiti brakom okončana je posle tri godine na Otaševićevu inicijativu. Samo nekoliko meseci kasnije srce je poklonio koleginici Jeleni Perčin.

Pročitajte: Porodica mu se raspada - Suze Momčila Otaševića u emisiji, glumac se načisto slomio VIDEO

Luka Šarac

 

Momčilo i Tina upoznali su se još u osnovnoj školi, a u godinama koje su usledile putevi su im se ponovo ukrstili. Njihov naizgled idiličan odnos narušile su Otaševićeve poslovne obaveze i česti odlasci u Hrvatsku, gde je u to vreme snimao serije „Zore dubrovačke“ i „Kud puko da puklo“. Par se rastao dostojanstveno, a šarmantni glumac istakao je da devojka sa kojom se zabavlja mora da ima razumevanja za njegov poziv.

‒ Zbog posla kojim se bavim, devojka sa kojom sam u vezi mora da bude strpljiva i tolerantna. Kao što muzičar ima violinu, meni je oruđe za rad moje telo. Očekujem tu vrstu razumevanja.

Komentari (2)

Loading
Tomica 07:41 19.01.2023
Odgovori

Tina i Ana su mu mnogo lepse i zgodnije od Perčinove, sa kojom nije izgleda nije ni trebalo da se venča jer sve ukazuje da "riđi" (Momo) nije stabilnog karaktera što ne znači da nije dobar čovek dobar glumac, naprotiv. Ali sve je to život, nepredvidiv je i interesantan upravo zbog iz ovih razloga, Momčilo je inače mnogo human i dobar čovek što je veoma važno i biće sve u redu sa njim.

hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti