Jelena Perčin nakon venčanja sa Momčilom Otaševićem: Bilo nam je predivno, bio je to jedan lep, intiman obred

Jelena Perčin nakon venčanja sa Momčilom Otaševićem: Bilo nam je predivno, bio je to jedan lep, intiman obred

Autor: | 03/05/2018

0
Foto Facebook/Katarina Bete

Nakon što se, sasvim slučajno, putem objavljenih fotografija na društvenim mrežama, saznalo kako su se hrvatska glumica Jelena Perčin i njen crnogorski kolega Momčilo Otašević venčali u tajnosti u Kotoru, u javnost su dospeli i neki drugi detalji sa intimne ceremonije.

Kako je otkrila za Jutarnji list Jelena Perčin, samo venčanje bilo je kakvo su i želeli - pomalo svečano, ali nepretenciozno i emotivno. Održano je u Kotoru na sam praznik rada, 1. maj, a njime je glumački par krunisao dve i po godine ljubavi.

- Bio je to jedan lep, intiman obred na kojem su uz nas bili članovi naše najuže porodice. Bilo nam je predivno, a i lepo vreme nas je poslužilo. Medeni mesec? Biće vremena i za to - izjavila je Jelena Perčin, kojoj je ovo drugi brak.

Kako je priznala, Kotor, kao grad u kojem se održalo venčanje, odabrali su jer im je to predivan grad, gde su i pre znali da navraćaju, a posle izmene zaveta, brodom su otplovili do konobe Pirun i Ožica u Dobrotu, na samoj obali Bokokotorskog zaliva, gde je održano slavlje za zvanice. Za sve detalje pobrinuo se upravo mladoženja, kome je Jelena prepustila svu brigu oko organizacije.

Za svoj dan iz snova, Jelena nije odabrala tipičnu venčanicu, već satensku zlatnozelenu haljinu bez naramenica, koja je imala nabrani materijal u području stomaka. Dizajneri hrvatskog modnog brenda Nebo napravili su je samo za nju, kako bi joj bilo lakše da se kreće zbog trudničkog stomačića.

Udala se naša Jele ❤❤

A post shared by Katarina Bete (@katarinabete) on May 1, 2018 at 10:46am PDT

hellomagazin.rs Facebook/Katarina Bete

Pročitajte još