Ne želi više da ćuti! Jelena Perčin otkrila u kakvom je odnosu s Momčilom i šta joj jako smeta: Neukosuno je...

Ne želi više da ćuti! Jelena Perčin otkrila u kakvom je odnosu s Momčilom i šta joj jako smeta: Neukosuno je...

Autor: | 02/04/2023

0

Jelena Perčin u centru je pažnje javnosti otkako je otkrila da se posle četiri godine razvodi od kolege Momčila Otaševića.

Glumica je neko vreme bila u ilegali, nije davala izjave niti se pojavljivala na gradskim događajima, da bi vratila pred kamere kao jedan od takmičara šou programa “Zvezde pevaju” gde joj je partner pevač Bojan Jambrošić.

Pročitajte: Šta razvod učini od žene! Izgled Jelene Perčin ne prestaje da se komentariše, evo zašto svi zumiraju najnovije fotografije

Profimedia

 

Sigurno nisam vrhunska pevačica, nemam ni te pretenzije, a ovo sve doživljavam kao šou, ne kao takmičenje u pevanju. Jer za takmičenje nemam kvalifikacije, tako da sam u “Zvezde pevaju” došla s ponešto radosti, treme i znatiželje - rekla je glumica za Slobodnu Dalmaciju.

Jelena prilikom intervjua nije mogla da izbegne pitanja o svom privatnom životu, ali je poručila je da joj ne prija ta vrsta interesovanja javnosti.

- Moram priznati, smeta mi zanimanje za moj privatni život. Ne volim da se eksponiram, ne volim da govorim o svojoj porodici, čak to smatram neukusnim i stoga se trudim da zaštitim privatnost maksimalno koliko mogu – istakla je Perčin.

Pročitajte: Tek što se razvela od Momčila Otaševića, Jelena objavila da ima NOVOG PARTNERA - Jake žene brzo nastave dalje

Mirko Savović

 

Na pitanje da li joj je, nakon što se saznalo da se razvodi, pao kamen sa srca, odgovorila je: 

- Nije. Neka kamenja ostaju zauvek.

Otkrila je i da je zbog dece ostala u dobrim odnosima s Momčilom.

- Odnos nam je pristojan. Imamo dvoje zajedničke dece i samo su oni prioritet.

Na pitanje veruje li i dalje u ljubav, odgovorila je potvrdno.

- Naravno da verujem u ljubav. Ima beskrajno puno nijansi ljubavi osim one partnerske - zaključila je.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti