Sušta suprotnost Momčilu: Ovo je prvi suprug Jelene Perčin sa kojim glumica ima ćerku neobičnog imena FOTO

Sušta suprotnost Momčilu: Ovo je prvi suprug Jelene Perčin sa kojim glumica ima ćerku neobičnog imena FOTO

Autor: | 17/01/2023

3

Prvi suprug Jelene Perčin je zagrebački ugostitelj Kristijan Babić

Jelena Perčin ovih dana je u centru pažnje domaće javnosti. Hrvatska glumica razvodi se od kolege iz Crne Gore Momčila Otaševića, s kojim ima dvoje dece. No, pre nego što se udala za njega, bila je u braku sa Kristijanom Babićem, zagrebačkim ugostiteljem.

Pročitajte: Zar s njom da prevariš onakvu ženu? Zbog ove glumice se razvodi Momčilo Otašević, prve zajedničke fotografije

Mirko Savović

 

Sa uspešnim preduzetnikom ostala je u dobrim odnosima, pre svega zbog njihove ćerke Lote koja danas ima 13 godina. Često su ih viđali zajedno u šetnji gradom, što je potvrda teze da je dobro prijateljstvo često bolje rešenje od loše ljubavi.

Pročitajte: Završila je medicinu na prestižnom britanskom univerzitetu i sve više podseća na mamu - Ovo je starija ćerka Nikoline Pišek FOTO

Instagram

 

- U opstanak braka posumnjala sam kad sam počela da shvatam da moj muž ne može biti srećan sa mnom. Da ne delimo iste životne vrednosti, prioritete i snove. Brak je za mene uvek bio nešto mnogo više od strasti i zaljubljenosti. Treća osoba nikad ne bi mogla da bude razlog raspada mog braka zato što je u njega uložen prevelik trud i prevelika predanost da bih odustala zbog neke trenutne slabosti. Ja sam svoje isplakala, a sada sam odlučila da živim - ispričala je glumica posle razvoda od Kristijana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

Babić je kasnije tokom kratke veze sa Majom Škufcom dobio još jedno dete. Kako se pričalo po Zagrebu, prevario ju je dok je bila u drugom stanju. A pre nego što je upoznala Otaševića, Jelena je navodno imala romanse sa tajanstvenim Petrom iz Švajcarske i osječkim političarem Vladimirom Šišljagićem.

 

Komentari (3)

Loading
Sofi 12:30 18.01.2023
Odgovori

Jelena je lepa mlada zena, obrazovana i zivi po svom. Voli koga hoce, pa sta bude. Podrska Jele !

Rade 22:26 18.01.2023
Odgovori

Žalosno je što prelepe devojke nađu "prepotentne" buzdovane 🧐🐗👻

Lutvo 17:15 20.01.2023
Odgovori

Mislim da je ovaj konobar za nju, Momčilo je prejak za nju a i njega.

hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti

Najnovije vesti