Boba proturio priču da Novak ima bolesno srce! Ovo je prava istina o sukobu Đokovića i Živojinovića, Srđan SVE otkrio

Boba proturio priču da Novak ima bolesno srce! Ovo je prava istina o sukobu Đokovića i Živojinovića, Srđan SVE otkrio

Autor: | 04/12/2022

3

Đoković i Živojinović godinama ne govore

Novak Đoković, najbolji srpski teniser svih vremena, prošao je kroz brojne poteškoće na putu do vrha, a njegova porodica odigrala je ključnu ulogu, kako u emotivnoj, tako i u finansijskoj podršci.

Pričalo se da je Srđan Đoković 1999. godine zamolio Bobu Živojinovića za finansijsku pomoć kako bi investirali u Novakov talenat, ali je nekadašnji teniser to odbio. Novak je tada bio u čuvenom kampu kod Nikole Pilića.

Pročitajte: Sreća nije dugo trajala - Loše vesti stigle iz Londona, cela Srbija uz Novaka Đokovića

Getty Images

 

 – Taj kamp je koštao mnogo, nekoliko hiljada maraka koje mi nismo imali. Nismo mogli da zaradimo od svog posla. Stupio sam u kontakt sa direktorom “Zeptera” u Beogradu. Nikola je zakazao sastanak kod Milana Jankovića, vlasnika kompanije, otišao je sa suprugom u Monako i objasnio mu o čemu se radi, da je Novak veliki talenat, da će biti dobar igrač… Janković je rekao da će ga podržati. Svi smo bili presrećni kada smo čuli.

Međutim, iskrsao je neočekivani problem, nastavlja Srđan Đoković.

Pročitajte: Majka Novaka Đokovića - Gledala sam ga kako pati, kako ne može da diše, krvavih nogu, samo nam je molitva pomogla

Ata Images

 

– Nakon nekoliko dana Pilić me je pozvao i rekao da od toga nema ništa, zato što je Janković pozvao Bobu Živojinovića, a on mu je kazao da Novak ima bolesno srce, bolesnu petu, da mu je tata nemoguć za saradnju, a nije poznavao ni tatu, ni Novaka. Napravio nam je pakao od života – otkrio je Đoković i dodao da bi Brena i Boba da su pristali da ispune njegovu molbu sada bili bogatiji za 18 miliona dolara.

Pročitajte: Svi su mislili drugačije - Posle 23 godine Boba Živojinović otkrio veliku istinu

Miša Obradović

 

Đoković i Živojinović u sukobu, evo šta kaže Brena

U jednom intervjuu spornu priču prokomentarisala je i Bobina supruga.

- Nisam teniski stručnjak i ne znam za takvu vrstu ponude, ali znam da morate da budete prijatelj i imate poverenje u onog s kim počinjete biznis, čega u navedenom slučaju nije bilo. Novaka volimo, cenimo i poštujemo, kao i njegovu porodicu. On je najsvetliji primer divnog i uspešnog momka. Želimo mu da svi njegovi snovi postanu java jer je to zaslužio – rekla je Brena.

Komentari (3)

Loading
Nevena 18:22 05.12.2022
Odgovori

Ljubomora,da niko ne bude uspešan ka on,ko bi rekao da je tako nisko pao,los covek,dzabe mu sve.... Noleta Bog čuva,mogu samo da ga mrze..

Suzana 17:16 06.12.2022
Odgovori

Zivot je cudo, zato su sada Bobini sinovi niko i nista. Od Novaka daleko

Caca 12:58 08.12.2022
Odgovori

Koja, ljubomora,zavist,lopovi pokvareni. Ali Bog sve vidi. Novak je postao NAJPOZNATIJA LIČNOST U EVROPI A BOBINA DECA,NIKO I NIŠTA. STEFAN JE OTIŠAO OD NJIH,SADA CE I VIKTOR ,GARANT SU NAPORNI,POGOTOVU FAHRETA KOJA JE KRALA STRUJU.I BEZ NJIH JE NOVAK USPEO I M0GU SAMO DA SE KAJU I DA MU ZAVIDE.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti