Sreća nije dugo trajala: Loše vesti stigle iz Londona, cela Srbija uz Novaka Đokovića

Sreća nije dugo trajala: Loše vesti stigle iz Londona, cela Srbija uz Novaka Đokovića

Autor: | 26/11/2022

14

Aoscijacija profesionalnih tenisera (ATP) svake godine dodeljuje priznanje za “sportsko ponašanje tokom sezone” koje nosi ime po legendarnom Stefanu Edbergu.

Novak Đoković, međutim, ponovo se nije našao čak ni među nominovanima, kao i prošle sezone.

Pročitajte: Snimak koji je zabrinuo svet - Novak se trese i jedva diše, Stefanov vrisak ga vratio u život VIDEO

Profimedia

 

U poslednjih 18 godina pomenuta nagrada pripadala je samo dvojici – Rodžeru Federeru i Rafaelu Nadalu, pa se očekuje da će ove ona završiti u rukama Španca, budući da se Švajcarac penzionisao.

Ipak, ono što je ponovo sve iznenadilo jeste izostanak Đokovića sa liste kandidata.

Pročitajte: Novak i Jelena uslikani usred Beograda, ovako se ponašaju kad misle da ih niko ne gleda FOTO

Getty Images

 

Na spsiku za priznanje za fer-plej ove godine nalaze se Kameron Nori (Velika Britanija), Karlos Alkaraz (Španija), Kasper Rud (Norveška), Feliks Ože-Alijasim (Kanada), Rafael Nadal (Španija), Fransis Tijafo (SAD), Grigor Dimitrov (Bugarska), Hubert Hurkač (Poljska), Lorenco Museti (Italija), Mateo Beretini (Italija), Maksim Kresi (SAD).

Komentari (14)

Loading
Albins 20:17 26.11.2022
Odgovori

Ma čovjek je genije. Nemogu mu ništa pa na razne načine pokušavaju da ga onesposobe. Cijeli svijet zna da je najbolji a on sa rezultatima dokazuje. Samo naprijed NOLE

Гиле 21:43 26.11.2022
Odgovori

Да, то су све професионалци аматери а Новак Ђоковић је професионалац LEVEL PRO !

Bhm 21:43 26.11.2022
Odgovori

BuuuuaaahHaaaaaaaa....pa zasto neće Novaku da daju nagradu za .....ti sto sevdodeljuje Nadalu i švicarcu?Pa dajte Noletu barem za najbolju frizuru!Da li je bre moguće da se dodeljuju ivakve glupe i beskorisne nagrade i sta one u opste znače???Glupost neviđena...

Žex 23:31 26.11.2022
Odgovori

Horor na ATP Novače svi smo uz tebe, cela planeta Molimo te izdraži ove teške trenutke

Crnogorac 09:51 27.11.2022
Odgovori

Malo realnosti nije na odmet- kakve veze Novakovo ponasanje na terenu i njegovo psovanje boksa ima sa sportskim ponasanjem ?!

Jovana 11:23 27.11.2022
Odgovori

Mi moramo da shvatimo da nas zapad beskrupulozno i besprizorno i preko Đokovića, za koga znaju da će nas zaboleti nepravda prema njemu, kažnjava za neuvođenje sankcija Rusiji i nepriznavanje Kosova. Jer, ima li većeg fer-plej igrača, većeg humaniste među sportistima, većeg gospodina da dostojanstvenim ćutanjem otrpi sve uvrede, i većeg borca među sportistima da, i kada ga gurnu u provaliju ni krivog ni dužnog, on ponovnim dizanjem i pobedama održi lekciju svetu?

Simonovic Suncica 13:28 27.11.2022
Odgovori

Nikakvo iznenadjenje. Federer i Nadal su vlanovi ATP kako bi bili predstavnici tenisera i podrzavali ih. Suprotno tome oni su izvukli sve sto su mogli od ATP samo za sebe i postali ljubimci ATP. Zato Novak gazi po trnju, jer nema dlaku na jeziku, svestan sebe govori ono sto misli i ATP ne moze da ga smisli. Politika je svuda uplivala.

LELA 20:41 27.11.2022
Odgovori

Novace pa sta si i ocekivao od njih, sta si sve doziveo ove godine nista nas vise ne iznenadjuje ali jedno ti nemogu uzeti a to da si NAJBOLJI NA SVETU, to im smeta ali glavu gore i IDEMO DALJE.. pozdrav.

Olga Milovac 00:53 29.11.2022
Odgovori

Njihovo i naše poimanje fer pleja je u potpunoj suprotnosti, zato možeš biti ponosan što te nema na toj listi podrepnih muva! Mogu samo da ti zavide!

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti