Boba nam je napravio pakao od života: Pravi razlog sukoba Slobodana Živojinovića i Đokovića

Boba nam je napravio pakao od života: Pravi razlog sukoba Slobodana Živojinovića i Đokovića

09/01/2022

5

Đoković i Boba – istina o sukobu

Šta još spaja Novaka Đokovića, Lepu Brenu i Bobu Živojinovića, a nije tenis? Odgovor je jednostavan – Monte Karlo. Naime, u ovom gradu na Azurnoj obali obe porodice imaju luksuzne stanove, toliko blizu da su komšije. Međutim, nemaju nikakvu komunikaciju.

Dugo se spekulisalo šta je razlog tome, a onda je Srđan Đoković u jednoj emisiji izjavio kako Živojinovići nisu želeli da pomognu njegovom sinu na početku karijere. Naime, on je 1999. godine zamolio Bobu za finansijsku pomoć kako bi investirali u Novakov talenat, ali je nekadašnji teniser to odbio. Novak je tada bio u čuvenom kampu kod Nikole Pilića.

Pročitajte: Skandal neviđenih razmera - Novak Đoković u pritvoru, oduzet mu telefon

Ata Images

 

- Taj kamp je koštao mnogo, nekoliko hiljada maraka koje mi nismo imali. Nismo mogli da zaradimo od svog posla. Stupio sam u kontakt sa direktorom “Zeptera” u Beogradu. Nikola je zakazao sastanak kod Milana Jankovića, vlasnika kompanije, otišao je sa suprugom u Monako i objasnio mu o čemu se radi, da je Novak veliki talenat, da će biti dobar igrač… Janković je rekao da će ga podržati. Svi smo bili presrećni kada smo čuli.

Međutim, iskrsao je neočekivani problem, nastavlja Đoković.

- Nakon nekoliko dana Pilić me je pozvao i rekao da od toga nema ništa, zato što je Janković pozvao Bobu Živojinovića, a on mu je kazao da Novak ima bolesno srce, bolesnu petu, da mu je tata nemoguć za saradnju, a nije poznavao ni tatu, ni Novaka. Napravio nam je pakao od života.

Pročitajte: Obrt u istrazi - Posle 20 godina otkriveno ko je učestvovao u otmici Stefana Živojinovića

Ata Images

 

Ipak, porodica je uspela da pomogne Novaku i pruži mu podršku u svakom smislu. Danas prvi reket sveta, sve uspehe ostvario je zahvaljujući ogromnom radu, veri u sebe i naravno – talentu.

Đokovića i Boba – Nedostatak prijateljstva i poverenja

U jednom intervjuu spornu priču prokomentarisala je i Bobina supruga.

- Nisam teniski stručnjak i ne znam za takvu vrstu ponude, ali znam da morate da budete prijatelj i imate poverenje u onog s kim počinjete biznis, čega u navedenom slučaju nije bilo. Novaka volimo, cenimo i poštujemo, kao i njegovu porodicu. On je najsvetliji primer divnog i uspešnog momka. Želimo mu da svi njegovi snovi postanu java jer je to zaslužio – rekla je Brena.

Pročitajte: Te večeri prekinut je “Dnevnik” u pola osam - Brena i Boba slave 30 godina braka, ovako je 1991. godine bilo na njihovoj svadbi (foto)

Ata Images

 

 

Komentari (5)

Loading
Marina 08:15 10.01.2022
Odgovori

Jeste, Breno, treba poznavati i imati poverenja u ljude u koje ulažeš, ali postoji i onaj momenat rizika u biznisu. Osim toga, kad ne znaš i nemaš poverenja, onda ne pričaš drugima nebuloze i laži već pustiš ljude da se snađu ako ti već ne želiš da pomogneš. Na sreću, Nole je postigao ono što Boba nikada nije, i na sreću da vi Živojinović nemate ništa s tim.

Lavica 11:20 10.01.2022
Odgovori

Mislim da je vrijeme da ovi Djokovici sjasu sa medija, a mediji da ne izvlace iz naftalina koje kakve pricice! Nijesam neki preveliki fan Noleta, masu toga mi se ne dopada, rata mu je veliki nacionalista, ali sada osjecam srecu u sebi zbog odluke suda u Australiji. Ne toliko zbog Novaka, nego zbog broja 1 koji treba da igra ovaj turnir. A nadasve zbog nade da ipak na ovom svijetu postoji makar i jedan sudija koji ce donjeti ispravnu odluku, uprkos pritiscima, uprkos drzavi, koji ce reci presudicu po pravdi !

Stanka 12:09 10.01.2022
Odgovori

Bobi ako je ovo istina da si rekao za necije dete treba da te stid i da se plasis boga.Ako nisi hteo da pomognes nisi smeo da goviris ni ruzno o Noletu.

Majat 07:03 11.01.2022
Odgovori

Ova izjava od Brene me ni malo ne čudi. Za nju i njenog supruga postalo je odavno sve biznis, pa čak i prijateljstvo. U našem narodu postoji izreka :"Ponela se vila u čem' nije bila". Tako i ova pevačica izgubila kontakt sa stvarnošću, čim je zaradila malo para i najela se. Ne znam ko su njeni prijatelji ali neka se dobro pripaze jer ova i njen muž bi ih za šaku dolara prodali u roku od dva minuta.

hellomagazin.rs Julian Finney/Getty Images

Slične Vesti

Najnovije vesti