Tanjina borba za sinove doživljava veliki preokret, pevačica očajna

Tanjina borba za sinove doživljava veliki preokret, pevačica očajna

Autor: | 15/12/2020

0

Borba Tanje Savić, koja traje od aprila, neočekivano je doživela preokret, a pevačica, očajna zbog čitave situacije, okrivljuje supruga Dušana. Naime, njena angažovanja i pokušavanje da vrati sinove, kao da su preko noći pali u vodu. Pre samo nekoliko dana u medijima se pojavila informacija da je pevačica suprugu sve oprostila. Dušan je u javnost dostavio i navodne prepiske s njom, u kojima mu je pevačica pisala "da ga voli i da jedva čeka da ih sve vidi i zagrli". Tanja je sve ove navode odmah demantovala i rekla da nema niša od pomirenja. Međutim, izgleda da to nije bilo dovoljno...

Pročitajte: Da li će deca Tanje Savić rasti pored druge žene - Dušan uplovio u novu vezu, planira i dete?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Zvezda "Granda" nije izričito komentarisala da li su te poruke zaista njene ili joj je muž smestio, ali je nagovestila da nije sve kako on tvrdi. Kaže i da su te prepiske srušile sve za šta se borila mesecima, te da su mnogi ljudi zbog Dušanove igre izgubili poverenje u nju.

- Ne znam kako da objasnim ljudima da veruju meni. Iz poštovanja prema meni, mediji ne bi trebalo da objavljuju Dušanovu priču u prvi plan i da meni narušavaju ime. Sve ovo što sam radila godinama, borba od aprila, kao da je palo u vodu - rekla je Tanja za "Grand magazin" i dodala da je njen suprug veliki manipulator.

- Dušan je nekako uspeo da izmanipuliše javnost. To je neverovatno kakvu moć manipulisanja čovek ima. Ja sam primer te dugogodišnje manipulacije - rekla je pevačica, piše "Stars".

Pročitajte: Borba Tanje Savić i dalje traje, njena majka tvrdi - Da nam je neke stvari rekla na vreme, sve bi bilo drugačije!

foto: ATA Images

Tanja otkriva i da je zbog supruga svoj život skroz zapustila i skoro se odrekla porodice.

- Bila sam s njim 12 godina i toliko me je izmanipulisao da sam se skoro odrekla i roditelja i sestre. Daleko od toga da ja nisam bila svesna šta radim. Živela sam s njim i bila sam toliko okrenuta ka njemu, uspeo je da me izoluje od svih. Zagazite toliko duboko u te neke probleme, ne vidite, mislite da tako treba. Mislim da trenutno ne postoji mogućnost da odem u Australiju zbog kovida, letova, ali uskoro počinje suđenje - navodi vidno razočarana Tanja.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Stokić, ATA Images, Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još