U studiju je vladao muk: Suze Tanje Savić uživo u emisiji, potresno i emotivno (video)

U studiju je vladao muk: Suze Tanje Savić uživo u emisiji, potresno i emotivno (video)

Autor: | 10/03/2021

0

Suze Tanje Savić, uživo sinoć u emisiji "Amidži šou", u potpunosti su rastužile euditorijum. Pevačica se, gostujući kod Ognjena Amidžića, iako lepo raspoložena i nasmejana, na pitanja o svom suprugu, deci i teškoj situaciji koja predugo traje, načisto slomila. 

Pročitajte: Tanja Savić na ivici sloma - Suđenje je odloženo, a ovaj Dušanov potez, zadao joj finalni udarac

printscreen youtube

 

 

Kada je Ognjen zamolio da navede ime partnera koga je najviše volela, Tanja nije mogla da obuzda svoje emocije. 

- Tužan je odgovor. Dušan, moj bivši muž. Nisam krila emocije - rekla je pevačica kroz suze. Ubrzo zatim, je napustila studio, ali se brzo vratila u emisiju. 

printscreen youtube

 

 

Suze Tanje Savić tope i najtvrđa srca 

Kako se bori sa osećajima da su njena deca toliko dugo bez svoje majke, kao i da li će ih uskoro videti, suze Tanje Savić dokaz su da joj nimalo nije lako. Plačući pred kamerama, pevačica je otkrila detalje svoje agonije.

- Žena može mnogo da izdrži što se tiče emocije. Ko uzme majku deci to je najgore. Imam suđenje 12. marta, jaka sam inače. Nisam ih videla godinu dana. Danas smo se čuli, imaju sudski nalog, imamo zajedničko vreme kada moramo da razgovaramo. Ne može kompromis sa čovekom koji je psihopata, to normalan čovek ne bi uradio majci svoje dece. Pobegao je, falsifikovao je moj potpis. Našao je devojku, našu prijateljicu, koja ima sličan rukopis kao ja. Videla sam papire koje je predao. Da mi se ovo nije dogodilo, verovatno ja ne bih bila onakva kakva sam danas. Bila sam uvek nipodaštavana od strane partnera, ubijanje u pojam do krajnje granice - iskreno je rekla Tanja i dodala:

Pročitajte: Tanja Savić u novom problemu - Dušan je čak i ovo preduzeo!

printscreen youtube

 

 

- Imala sam toliko nisko samopouzdanje, kada sam došla kod moje majke, došla sam polumrtva. Znam odakle mi ova snaga - od dragog Boga, što me Bog čuva! To je nepravda učinjena meni i mojoj deci. Zato što voliš nekoga, pa veruješ. Osnovaću grupu za sve žene da im pružim podršku. Ja volim sve žene. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti