Svi se pitaju šta sad: Suđenje Tanje Savić i Dušana samo što nije, a on šalje jasnu poruku

Svi se pitaju šta sad: Suđenje Tanje Savić i Dušana samo što nije, a on šalje jasnu poruku

Autor: | 29/01/2021

0

Suđenje Tanje Savić i Dušana Jovačevića zakazano je za 19. februar, i pevačica ne može da dočeka dan kada će moći posle više od devet meseci da zagrli svoje sinove. Tanja Đorđa i Maksima nije videla od Vaskrsa prošle godine, kada ih je otac, bez njenoj znanja odveo iz Srbije. Od tada pevačica pokušava svim silama da vrati sinove, a konačno vidi kraj ove agonije, jer je suđenje u Australiji zakazano za 19. februar. 

Pročitajte: Stigao je i taj dan - Suđenje Tanje Savić i Dušana zakazano, pevačica kreće put Australije

ATA Images

 

- Konačno smo dobili dan za suđenje. To je 19. februar i ako sam već ovoliko čekala, sačekaću i još ovoliko. Sve to mi daje još jednu nadu i neku novu dimenziju sreće da će mi se snovi ostvariti i da pravda pobedi. Jer ja živim za pravdu. Pravdoljubiva sam osoba i ne želim nikom, kao ni sebi, da neko pati. Ove stvari koje su mi urađene ja to ne bih nikome uradila. Smatram da svaka majka treba da bude pored svoje dece. Deci je tu i mesto. Ne mogu da kažem da nije mesto pored oca, naravno da jeste, ali niko nema pravo da decu odvaja od majke - iskreno je rekla pevačica pre nekoliko dana za "IDJ". 

Ipak, po ko zna koji put, Tanjina sreća uzdrmana je rečima njenog supruga Dušana Jovančevića. On tvrdi da nema pojma o kakvom suđenju je reč. 

- Ne znam ni da ona dolazi u Australiju, a kamoli da imamo zakazano neko suđenje. To sve morate nju da pitate, ja stvarno nisam obavešten - poručio je Jovančević piše "Informer".

Pročitajte: Tanja Savić više ne može da izdrži, posle devet meseci donela odluku koja će sve promeniti

ATA Images

 

- Idem u Australiju po svoju decu. Jedina želja koju imam trenutno je da ponovo budem sa njima. Nadam se da ćemo se nas troje vratiti zajedno u Srbiju. Dušan i ja imamo zakazano ročište 19. februara. Uopšte mi nije frka od susreta sa njim. Naprotiv, srećna sam što to suđenje konačno počinje - izjavila je pevačica nedavno i dodala:

- Verujem u Boga i u pravdu i nadam se da će proces biti okončan u moju korist. Iako sam prošla golgotu, i dalje imam snage da se borim za svoju decu. Oni su jedino što me pokreće u ovim teškim mesecima. Znam da me čeka velika borba.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti