Tanja Savić više ne može da izdrži, posle devet meseci donela odluku koja će sve promeniti

Tanja Savić više ne može da izdrži, posle devet meseci donela odluku koja će sve promeniti

Autor: | 28/12/2020

0

Muž pevačice Tanje Savić biće veoma iznenađen kada bude čuo koju je najnoviju odluku donela njegova supruga. Naime, Tanja već mesecima unazad vodi bitku za svoje sinove koji su sa ocem Dušanom Jovančevićem u Australiji. Pevačica već devet meseci prolazi kroz pravi pakao, s obzirom na to da sinove nije videla od marta, te je zbog toga odlučila da tuži svog supruga.

- Konačno smo dobili dan za suđenje. To je 19. februar i ako sam već ovoliko čekala, sačekaću i još ovoliko. Sve to mi daje još jednu nadu i neku novu dimenziju sreće da će mi se snovi ostvariti i da pravda pobedi. Jer ja živim za pravdu. Pravdoljubiva sam osoba i ne želim nikom, kao ni sebi, da neko pati. Ove stvari koje su mi urađene ja to ne bih nikome uradila. Smatram da svaka majka treba da bude pored svoje dece. Deci je tu i mesto. Ne mogu da kažem da nije mesto pored oca, naravno da jeste, ali niko nema pravo da decu odvaja od majke - iskrena je bila Savićeva za "IDJ".

Pročitajte: Tanjina borba za sinove doživljava veliki preokret, pevačica očajna

foto: Miloš Stokić

Tanja veruje da će se situacija odviti baš u njenu korist u što kraćem vremenskom periodu.

- Sigurno da hoće, imam takav osećaj. Australijski organi su mi preneli tu lepu vest za datum, tako da se neizmerno radujem i jedva čekam. Sve ostalo je na meni - optimistično je saopštila ona i iskreno priznala u kakvom je odnosu sa Dušanom.

foto: Luka Šarac

- Sa Dušanom se ne čujem. On je izrazio želju da ja više ne zovem na njegov telefon, što ja apsolutno poštujem. Sada zovem isključivo na bakin telefon, ali tu sam u nezgodnoj situaciji. Baka ako ne može da se javi, meni će biti uskraćen razgovor sa svojom decom. Sve je na kašičicu. To su razgovori po pet do deset minuta. Moram da se strpim, kada sam imala ovolike živce, moram da izdržim.

Bog mi daje najveću snagu i ja sam mu zahvalna na tome. Osećam prisustvo Boga gde god da sam i znam da me On čuva, kao i moju decu. To mi je najveći spas u svemu tome. Često se molim Bogu i idem u crkvu, pred spavanje se uvek pomolim ,,Bože, samo mi vrati moje sinove" i kada se probudim samo kažem ,,Bože, kada će svanuti taj dan kada će oni da zaspu i probude se pored mene?" - zaključila je.

Pročitajte: Muž  pevačice Tanje Savić ne odustaje, ucene se samo nižu - Ili ćeš biti sa mnom, ili…

foto: ATA Images

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images

Slične Vesti

Pročitajte još