Majčino srce mora sve da izdrži: Danas je najsrećniji, ali i najtužniji dan za Tanju Savić, fotografija tera suze na oči

Majčino srce mora sve da izdrži: Danas je najsrećniji, ali i najtužniji dan za Tanju Savić, fotografija tera suze na oči

29/12/2020

0

Sin Tanje Savić u dalekoj Australiji danas proslavlja svoj rođendan, i to daleko od voljene majke. Koliko je srećna što njen naslednik uživa u poklonima i svom divnom danu, toliko joj se srce cepa što ne može da zagrli svoje dete i čestita mu rođendan. Tanja se veoma emotivnim postom obratila sinu putem "Instagrama".

- Srećan rođendan mom prelepom dečaku. Ovo je prvi dvocifreni broj. Voli te mama do neba. Uskoro smo zajednooo - napisala je Tanja, čije srce žarko želi da ugleda svoje ljubavi najveće. A kako je juče pevačica otkrila, dan susreta je sve bliži.

foto: instagram printscreen @tanja_savic_private

Naime, pevačica već devet meseci prolazi kroz pravi pakao, s obzirom na to da sinove nije videla od marta, te je zbog toga odlučila da tuži svog supruga.

– Konačno smo dobili dan za suđenje. To je 19. februar i ako sam već ovoliko čekala, sačekaću i još ovoliko. Sve to mi daje još jednu nadu i neku novu dimenziju sreće da će mi se snovi ostvariti i da pravda pobedi. Jer ja živim za pravdu. Pravdoljubiva sam osoba i ne želim nikom, kao ni sebi, da neko pati. Ove stvari koje su mi urađene ja to ne bih nikome uradila. Smatram da svaka majka treba da bude pored svoje dece. Deci je tu i mesto. Ne mogu da kažem da nije mesto pored oca, naravno da jeste, ali niko nema pravo da decu odvaja od majke – iskrena je bila Savićeva za “IDJ”.

Pročitajte: Tanja Savić više ne može da izdrži, posle devet meseci donela odluku koja će sve promeniti

Tanja veruje da će se situacija odviti baš u njenu korist u što kraćem vremenskom periodu.

– Sigurno da hoće, imam takav osećaj. Australijski organi su mi preneli tu lepu vest za datum, tako da se neizmerno radujem i jedva čekam. Sve ostalo je na meni – optimistično je saopštila ona i iskreno priznala u kakvom je odnosu sa Dušanom.

– Sa Dušanom se ne čujem. On je izrazio želju da ja više ne zovem na njegov telefon, što ja apsolutno poštujem. Sada zovem isključivo na bakin telefon, ali tu sam u nezgodnoj situaciji. Baka ako ne može da se javi, meni će biti uskraćen razgovor sa svojom decom. Sve je na kašičicu. To su razgovori po pet do deset minuta. Moram da se strpim, kada sam imala ovolike živce, moram da izdržim.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/Stana Luković ATA Images, instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti