Sinovi Tanje Savić više nisu isti: Maksim i Đorđe prošli su kroz tešku porodiču dramu, a danas žive ovako FOTO

Sinovi Tanje Savić više nisu isti: Maksim i Đorđe prošli su kroz tešku porodiču dramu, a danas žive ovako FOTO

Autor: | 21/03/2023

0

Sinovi Tanje Savić danas su srećni tinejdžeri

Pevačica Tanja Savić juče je proslavila 38. rođendan, pa su se na njenom Instagramu nizale čestitke prijatelja, članova porodice i kolega sa estrade.

Umesto glamurozne proslave popularna pevačica odlučila je da rođendan provede sa onima koje najviše voli, sinovima Maksimom i Đorđem, od kojih je godinu i po dana bila razdvojena.

Pročitajte: I lep i pametan - Gledali ste ga sinoć u Poteri, a niste imali pojma da je baš on unuk legendarnog Cuneta Gojkovića FOTO

Jovanka Bojković

 

„Moj divan dan danas sa mojim dečacima“, napisala je Tanja pored fotografije nastale u jednom karting-centru.

Maksim ima dvanaest godina, Đorđe je dve godine mlađi. Dečaci od pre dve godine, kada ih je dovela iz Australije, žive sa majkom u Smederevu. U blizini su i Radinci, selo u kome žive Tanjini roditelji, pa baka i deda priskaču u pomoć kada je ona na nastupima.

Pročitajte: Nađa je uspešna manekenka, Anastaziju svetla reflektora ne zanimaju - Upoznajte prelepe ćerke Dejana Lutkića FOTO

Instagram

 

Podsetimo, Tanjin bivši muž Dušan Jovančević je samoinicijativno odveo decu u Australiju i onemogućio im kontakt sa majkom. Posle mukotrpne borbe za starateljstvo pevačica je uspela da decu vrati u Srbiju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti