Zorana Jovanović hitno operisana, vidno iscrpljena iz bolnice poručila samo jedno

Zorana Jovanović hitno operisana, vidno iscrpljena iz bolnice poručila samo jedno

17/12/2020

0

Zorana Jovanović operisana je, a ovu informacija objavila je na svom "Instagram" profilu. Blogerka je odlučila da ne ćuti o svemu što joj se dogodilo, već je u javnost izašla sa svim imformacijama. Za razliku od prošlog puta, kada je otišla na operaciju grudi u tajnosti, ovog puta je uradila sasvim drugačije. Naime, kako su se stvari zakomplikovale Zorana je morala da ode na još jednu operaciju grudi. Nije joj bilo svejedno, ali je morala ponovo pod nož.

- Nadam se najboljem. Verovatno ću biti jako kontuzovana kad izađem iz anastezije. Želela sam da vlogujem ovo, jer prošli put niko nije znao da idem na operaciju. Tako da idete sa mnom na ovaj nepotrebni događaj. Mislim potreban je jer su mi grudi jezive. Meni je jedina frka da li ću moći da dišem tokom anastezije jer mi trebaju kapi za nos - iskreno je rekla Zorana pre operacije.

Pročitajte: Zorana Jovanović Zorannah - Šta komšije sa elitnog Dedinja kažu o poznatoj blogerki

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zorana Jovanovic (@zorannah)

Čim se probudila iz anestezije, obratila se svim pratiocima.

- Probudila sam se. U principu me ništa ne boli, ali imam drenove i to mi je najviše ne komforno. Tražila sam nešto protiv bolova, jer je baš počelo da me boli. Vadio mi je masno tkivo da bi popunio, i to me boli kao jača upala mišića - ispričala je Zorannah vidno iscrpljena. Odmah je objasnila i zbog čega je morala na ovu intervenciju.

- Moj grudni koš je jako veliki. Ja sam želela što manji implant, meni je plastični hirurg savetovao da ime sa 450 do 500, ja sam mislila da će mi grudi biti veličine glave. Iako mi je on pričao da će više ići u širinu, da popuni moj grudni koš, ja sam naravno morala da isteram svoje i stavila sam implant od 325 kubika. I prvi problem koji imam sa grudima je taj što je razmak između mojih grudi 6, 5 cm iako ne bi trebalo da bude veći od dva. To je moja greška - rekla je blogerka i priznala da je sama za sve kriva.

Pročitajte: Sve za lepotu- Zorana Jovanović podelila svoje bolno iskustvo operacije grudi (video)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/Stana Luković ATA Images, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti