Zorannah: Devojke u inostranstvu su mnogo su opuštenije, više eksperimentišu i briga ih za komentare

Zorannah: Devojke u inostranstvu su mnogo su opuštenije, više eksperimentišu i briga ih za komentare

Autor: | 13/07/2016

0


Poznata modna blogerka Zorana Jovanović Zorannah ovih dana uživa na Maldivima.

To je bio pravi način da se plaovokosa lepotica odmori posle objavljivanja nove knjige. Za razliku od prvenca, ovo izdanje nije pratila nikakva fama.

- Ovaj put zaista nisam pravila nikakvu promociju niti potpisivanje. Prvo, leto je i samim tim nemam baš puno vremena da se posvetim svemu tome. Takođe, mislim da mi to sada nije potrebno jer je knjiga svakako prva na listi po čitanosti. Ja sam na Instagramu objavila fotografiju i to je to. Drago mi je što je tako jer sada nisam ni bila raspoložena za bilo šta drugo. Potpisivanje ostavljam za Sajam knjiga, kao prošle godine kada je štand za kojim sam stajala ubedljivo bio najposećeniji.

Prošli put si dobila dosta kritika zbog knjige, ovaj put ih je nešto manje.

- Prošli put su mediji forsirali tu priču i ispalo je gore nego što je zaista bilo. Iskakala sam iz svakog frižidera i onda je sasvim normalno da je nekome to počelo da smeta. Mislim i da ti komentari potiču odatle.

Ovo je ljubavni roman. Koliko ima situacija iz tvog života opisanih u njemu?

- Glavna junakinja je kao ja, a opet, kada se malo udubite, potpuno je drugačija. Prvo, ona je dete poznatih roditelja, a drugo, ja reagujem sasvim drugačije od nje. U knjizi su opisani neki ljubavni momenti ljudi koje ja znam pa su mi poslužili kao inspiracija. Međutim, nema momenata iz mog privatnog života opisanih u knjizi.


Planiraš li da nekada izdaš knjigu o svom životu?

- Ne, zaista sada ne verujem da ću tako nešto uraditi. Najpre, jer svoje bivše veze i momke želim da čuvam samo za sebe. Zašto bi neko trebalo da čita o mojim ljubavima?

Kako bi uporedila oblačenje devojaka u Srbiji i u inostranstvu?

- Konkretno, devojke izvan granica naše zemlje mnogo su opuštenije i više eksperimentišu. Nose sandale i džempere, ne brinu oko toga ko će kako da ih komentariše...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Arhiva Hello!, Instagram

Slične Vesti