Ko je novi dečko blogerke Zorane? Američki golman voli luksuz, ima ćerku, a evo ko mu je bivša FOTO

Ko je novi dečko blogerke Zorane? Američki golman voli luksuz, ima ćerku, a evo ko mu je bivša FOTO

Autor: | 06/06/2023

0

Dečko Zorane Jovanović više nije tajna

Početkom aprila pojavila se vest da je blogerka Zorana Jovanović u vezi sa izvesnim fudbalerom. Ni mediji ni njeni brojni pratioci na društvenim mrežama nisu gubili vreme, već su se istog časa bacili u potragu za misterioznim sportistom. Vrlo brzo smo saznali da je reč o golmanu koji se zove Eloj Rum, da ima 34 godine, da je rođen u Holandiji i da igra za reprezentaciju karipske države Kurasao.

Iako u početku nisu želeli bilo šta da potvrde ili demantuju, popularna Zorannah više ne želi da krije romansu koja očigledno preti da postane ozbiljna priča.

Instagram

 
 

Zorana je objavila nekoliko fotografija i potvrdila ono o čemu se proteklih nedelja šuškalo. Videli smo kako svog dečka bodri sa tribina dok je igrao utakmicu u Americi, a onda su na Instagramu osvanule i zajedničke slike, koje su odagnale svaku sumnju. Čak su uskladili i boje stajlinga.

Pročitajte: Verila se Tamara Kalinić! Budući suprug je neverovatna faca, a kada vidite prsten, neće vam biti dobro FOTO

Instagram

 

Instagram

 

Nije tajna da je Zorannah slaba na fudbalere. Za jednog je, navodno, bila i verena. Što se Ruma tiče, on je karijeru počeo u Viteseu, nastavio u PSV, psolednjih sezona igra za Columbus Crew, klub iz Ohaja. Iz veze sa izvesnom Lisom ima trogodišnju ćerku Lalu, čije fotografije često objavljuje na Instagramu. Ona živi u Holandiji, a on, zbog ugovora, na drugom kraju sveta, pa ne krije koliko mu nedostaje.

Pročitajte: Enterijer po Instagram trendovima - Zavirite u dom Zorane Jovanović, garderober će vas ostaviti bez daha FOTO

Instagram

 

 

 

Dečko Zorane Jovanović postao je poznat i zahvaljujući čuvenom Lionelu Mesiju. Naime, argentinski fudbaler postigao je svoj jubilarni stoti (ali i sto prvi i sto drugi) gol za reprezentaciju tako što je zatresao upravo Rumovu mrežu kada je njegov nacionalni tim pobedio Kurasao sa sedam prema nula. Njih dvojica na kraju utakmice su razmenili dresove, što je za Ruma bio poseban momenat.

Pročitajte: Misterija ožiljka - Zorannah u kupaćem pokzala više nego što je želela

Michael Reaves/Getty Images

 

Golman, kojeg na Instagramu prati 95 hiljada ljudi (poređenja radi, njegova izabranica ima skoro deset puta više pratilaca), voli da putuje, a ako je verovati slikama koje najčešće objavljuje, i te kako ume i da uživa u životu kada nije na stadionu.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti