Enterijer po Instagram trendovima: Zavirite u dom modne blogerke Zorane Jovanović, garderober će vas ostaviti bez daha (foto)

Enterijer po Instagram trendovima: Zavirite u dom modne blogerke Zorane Jovanović, garderober će vas ostaviti bez daha (foto)

Autor: | 15/05/2022

0

Dom Zorane Jovanović uređen je po Instagram trendovima

Modna blogerka Zorana Jovanović posle smrti majke nastavila je da živi u porodičnom domu na Dedinju, koji je preuredila po sopstvenom ukusu. Stan je, uglavnom, u beloj boji, a nameštaj je moderno dizajniran i udoban. Zorana je vodila računa o svakom detalju, te je životni prostor obojila vedrim tonovima zahvaljujući brojnim knjigama, ramovima i vazama s cvećem.

Pročitajte: Zdravlje Zorane Jovanović ozbiljno narušeno, blogerka uplašena - Napadi su se vratili, ovog puta još jači

Instagram

 

Za spavaću sobu izabrala je pastelne tonove, pa su zidovi obojeni u pink, dok je bračni krevet u nešto zagasitijoj nijansi.

Pročitajte: Kraj ljubavi - Zorana Jovanović ostavila fudbalera

Instagram

 

Osim velikog plišanog medveda, Zorani društvo pravi i preslatki beli pomeranac, a koliko joj je važan najbolje govori to što mu je drugi rođendan obeležila uz zabavu i balone.

Pročitajte: Brak sa arapskim milionerom otvorio joj je vrata luksuza - Vodimo vas u pariski stan Anike Božić al Saraj (foto)

Instagram

 

Posebnu pažnju privlači garderober, koji je san svake devojke. Najpoznatija srpska blogerka može se pohvaliti sa najmanje dvadesetak firmiranih torbi, koje vrede malo bogatstvo.

Pročitajte: Po meri moderne žene - Zavirite u prelepi beogradski stan Marije Kilibarde (foto)

Instagram

 

Iako po prirodi posla često putuje, pa malo vremena provodi u domu, kada je kod kuće, Zorana voli da boravi u kuhinji koja je mala, ali savremena, sa zanimljivim zlatnim detaljima, uključujući slavinu nad sudoperom.

Pročitajte: Dom je tamo gde je porodica - Zavirite u impresivnu kuću Jelisavete i Miloša Teodosića u Bolonji (foto)

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti