Zorannah posle tri godine odlučila da javno progovori o stravičnom problemu sa kojim živi

Zorannah posle tri godine odlučila da javno progovori o stravičnom problemu sa kojim živi

Autor: | 18/09/2020

0

Zorana Jovanović - manijak me progoni!

Zorana Jovanović Zorannah pokušala je da problemu sa kojim živi već pune tri godine prvo ne pridaje mnogo značaja, a onda je situacija postajala sve ozbiljnija. Naime, modna blogerka otvorila je duši i priznala da je već nekoliko godina na meti manijaka koji je prati i progoni. To je i glavni razlog što ne snima video materijale na koje su njeni fanovi širom sveta i te kako navikli. Zorana je navela da dok je u Beogradu, manijak je u stanju da stoji ispred njene zgrade, posmatra je ili čeka da se ona pojavi.

Pročitajte: On je nova ljubav Zorane Jovanović (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zorana Jovanovic (@zorannah) дана 14. Сеп 2020. у 3:21 PDT

- Prestala sam da snimam, a to je zato što sam, sigurna sam da ljudi znaju da to postoji, ali nisu svesni koliko to ume da bude opasno - susrela sam se da jednim vidom uhođenja. Kada se to izdešavalo, ja sam prestala da pokazujem dosta toga u realnom vremenu. Prestala sam da tagujem svoje prijatelje, jer je ta osoba išla redom i kontaktirala sve te osobe iz mog života, mene je maltretirala - iskreno je priznala Zorana i dodala:

- Tri godine muku mučim sa tim. To prestaje, pa se opet vraća. Muku mučim sa time i dalje. Ja sam počela da cenim svoju privatnost, u nekim situacijama sam opuštena, ali u nekim jako stegnuta. Kada je bio epicentar, povukla sam se. Nisam kačila "storije" ili sam ih kačila u drugom vremenu. Kada sam dolazila u Beograd, budem nekoliko dana, ali se ne tagujem da sam tu, jer sam se plašila za svoju bezbednost.

Pročitajte: Zorana Jovanović - Rekla sam svoje mišljenje i odmah sam dočekana na nož

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zorana Jovanovic (@zorannah) дана 17. Сеп 2020. у 6:16 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović, instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti