Zorannah ponovo posetila plastičnog hirurga? (foto)

Zorannah ponovo posetila plastičnog hirurga? (foto)

Autor: | 17/08/2020

0

Zorana Jovanović Zorannah veoma vodi računa o svom izgledu. Iako nije sportski tip i ne voli da vežba, pazi kako se hrani i svoje telo neguje vrhunskom kozmetikom. Pre mnogo godina Zorana je svojim fanovima i pratiocima širom sveta priznala da njene usne nisu prirodne, već da ih je korigovala. O svemu tome, pre čak sedam godina, Zorana je javno pričala. Ona je pokušala da svim devojkama koje razmišljaju o korekciji da prave savete i spreči ih da načine veliku grešku posle koje nema nazad.

Pogledajte:

Krajem 2018. godine blogerka je odlučila i da uz pomoć plastične hirurgije koriguje svoje grudi. Promena je vidna, a Zorana Jovanović Zorannah je veoma zadovoljna svojim poprsjem.

Pročitajte: Zorana Jovanović Zorannah ima novog dečka, ponovo u zagrljaju fudbalera?

Čini se da je da sada ponovo došlo vreme da se Zorana podvrgne nekom estetskom zahvatu, a njene najnovije fotografije otkrivaju i o čemu je reč.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

🔐

Објава коју дели Zorana Jovanovic (@zorannah) дана 15. Авг 2020. у 3:51 PDT

Izgleda da je Zorannah ponovo povećala usne, a fanovi smatraju da je ovog puta preterala.

- Čemu to, previše je?! - pitaju se neki, dok drugi smatraju da je u pitanju samo filter pomoću koga je blogerka odradila povećanje usana i promenila boju očiju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zorana Jovanovic (@zorannah) дана 16. Авг 2020. у 5:10 PDT

Pogledajte i sami najnoviju Zoraninu fotografiju, kao i jednu od pre nekoliko nedelja, pa procenite sami. Čini se da su njene usne sada punije i za nijansu veće.

Šta vi kažete?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Slične Vesti