Sve za lepotu: Zorana Jovanović podelila svoje bolno iskustvo operacije grudi (video)

Sve za lepotu: Zorana Jovanović podelila svoje bolno iskustvo operacije grudi (video)

Autor: | 15/11/2018

0

Zorana Jovanović, poznatija kao Zoranah, podvrgla se estetskoj korekciji, te je uvećala grudi. Nakon operacije odlučila je da progovori o bolovima koje je trpela posle zahvata.

Svako ko prati Zoranu zna da je stalno isticala da je zadovoljna svojim prirodno malim grudima, te da nema potrebe da "ide pod nož". Nakon toga odlučila je da svoje (bolno) iskustvo podeli sa pratiocima, iako je ovo za mnoge tabu tema, pa je na svom kanalu na Jutjubu objavila snimak u kom je opisala kako je sve proteklo.

- Prvog dana nakon operacije ustala sam jednom iz kreveta da odem do toaleta. Taj bol... Kao da mi je sa desne strane neko zario nešto užareno, mene je to toliko zabolelo. Prvih nekoliko dana ne možete da ustajete sami - otkrila je prve trenutke nakon operacije, objasnivši da je mučno kada od bola ne možete sami ni da jedete.

- Prvi dan kad sam došla kući je bio katastrofa, smenjivali su se ljudi koji su mi donosili hranu, a ja sama nisam mogla ništa da uradim, ni ruku da pomerim - dodala je na kraju.

Poslušajte šta je još rekla, da li je trpljenje bola bilo vredno krajnjeg rezultata.

hellomagazin.rs Marko Sovilj

Najnovije vesti