Posle 14 godina definitivno kraj: Razvode se Jelena i Duško! Karleuša se oglasila zvaničnim saopštenjem (foto)

Posle 14 godina definitivno kraj: Razvode se Jelena i Duško! Karleuša se oglasila zvaničnim saopštenjem (foto)

Autor: | 05/07/2022

0

Razvode se Jelena i Duško

Bajka Jelene Karleuše i Duška Tošića posle 14 godina nije imala srećan kraj. Iako se dugo nagađalo i pisalo da u njihovom braku ne cvetaju ruže i da supružnici već dugo nisu u sjajnim odnosima, pevačica je sve to demantovala. Ali izgleda da su pale maske.

Pročitajte: Sudbonosno DA na Vidovdan - Ovako su Jelena i Duško pre 14 godina izgledali na svom venčanju, ekskluzivne fotografije

Instagram

 

„Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko-pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu.

U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu neću da molim za razumevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom, što je nešto na šta sam navikla... pa navalite.

Pročitajte: Poznati kreator otkriva - Jelena i Duško su se razveli!

Arhiva Hello!

 

Preživela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje.

Kako bih sprečila netačne napise, sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni.

Bilo kakva napisana laž rezultiraće tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem“, poruka je koju je Jelena ostavila na svom Instagramu i time prvi put javno rekla da se razvodi.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti