Jelena Karleuša pred Novu godinu nagovestila probleme: Moj brak traje samo i isključivo jer sam ga ja održala

Jelena Karleuša pred Novu godinu nagovestila probleme: Moj brak traje samo i isključivo jer sam ga ja održala

Autor: | 08/01/2022

2

Jelena Karleuša brak je pokušavala da sačuva

Nova godina na javnoj sceni počela je burno. Umesto da Božić proslave u miru, ljubavi i radosti, Jelena Karleuša i Duško Tošić našli su se u udarnim vestima širom regiona, a povod je sve suprotno od onog što proklamuje duh praznika.

Popularna pevačica zatražila je pomoć policije jer je suprug fizički nasrnuo na nju. Navodno, ošamario ju je za prazničnom trpezom u porodičnoj vili na Dedinju, zbog čega mu je izrečena zabrana prilaska od 48 sati.

Pročitajte: Karleuša ne prestaje da plače, Tošiću izrečena zabrana prilaska - Zbog ovoga je Duško ošamario Jelenu za prazničnom trpezom

ATA Images

 

Izvori kažu da je popularna pevačica, koja je nekoliko dana ranije održala spektakularni koncert u centru Beograda, potpuno slomljena nakon drame. Ali, ovo nije prvi put... Pre dve godine žalila se da ju je suprug psihički maltretirao i zavrnuo joj ruku, ali je on sve negirao i rekao da su se svađali jer imaju nesuglasice u braku. Šta god da se desilo, tada su uspeli da reše problem. Međutim, priča se ponovila.

Jelena Karleuša brak je za HELLO! ovako komentarisala 

Da im u braku ne cvetaju ruže moglo se naslutiti i iz intervjua koji je dala za novogodišnje izdanje magazine “HELLO!”, kada je u prilično diplomatskom maniru odgovarala na pitanja o privatnom životu.

- Petnaest godina se borim za očuvanje braka. Mislim da se uvek žene više zalažu za tu instituciju.

Nije precizirala o kakvoj se borbi radi i da li je reč samo o onoj tradicionalnoj ženskoj. Na novinarsku opasku da je verovatno pogrešno napisan broj godina, jer njen brak traje od 2008, rekla je:

Pročitajte: Obrt! Duško Tošić - Šokiran sam, nikakvog nasilja nije bilo

Miloš Miletić

 

- Matematika mi nikad nije bila jača strana, pogotovo ti sitni brojevi. Koliko god da sam u braku, on traje samo i isključivo jer sam ga održala ja. Žena je stub i kičma svake porodice. Sve žene na Balkanu su borci te vrste, čini mi se.

Usledilo je pitanje da li misli da će sada, kada je Duško završio igračku karijeru, ta borba morati da bude intenzivnija ili će, pak, sve biti ležernije.

- Interesantno je da se ovakva pitanja nikad ne postavljaju muškarcima. Evo ideje, postavite ovo pitanje Dušku. Možda on ima viziju njegove borbe sa brakom u budućnosti.

Pročitajte: Veliki novogodišnji intervju Jelene Karleuše za HELLO! - Ova godina biće prekretnica u mojoj karijeri

Story

 

Bilo je jasno da Jelena o ovoj temi ne želi mnogo da priča, bar ne u meri koliko je umela ranijih godina. Ipak, na nastupu kod Skupštine najveću podršku pružali su joj muž i ćerke. Porodica je uvek sigurno utočište, logičan je zaključak koji se nametnuo sam od sebe. Međutim, brak je druga priča, a posle aktuelnog incidenta bez dileme ulazi u novo i veoma ozbiljno iskušenje. Videćemo da li će ovog puta izdržati.

Komentari (2)

Loading
Lavica 13:47 08.01.2022
Odgovori

Podrska Jeleni, zena zmaj ! Samo slabici i iskompleksirani dizu ruku na zene. Dusko je previse miran, sto kaze nas narod, ispod mira trista vira !

Još jedna lavica 23:02 08.01.2022
Odgovori

On se jako pravi nevinašce... izgleda da je on počeo seriju varanja , a ona je uvek trčala za njim... da nije njen muž , ne bi niko čuo za njega , osim ovih što prate fudbal ... mali se vazdigao , ali ko visoko leti, nisko pada...

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti