Datum sve govori: Ovo je poslednja Jelenina fotografija koju je Duško Tošić objavio na Instagramu

Datum sve govori: Ovo je poslednja Jelenina fotografija koju je Duško Tošić objavio na Instagramu

Autor: | 05/07/2022

0

Duško i Jelena - Poslednja fotografija

Jelena Karleuša i Duško Tošić odlučili su da stave tačku na brak dug 14 godina. Vest je kao bomba odjeknula u javnosti, a pevačica se obratila zvaničnim saopštenjem

Međutim, ukoliko pogledate njihove profile na društvenim mrežama primetićete da zajedničku fotografiju nisu imali jako dugo. Na Instagram profilu Duška Tošića nalazi se 277 postova. Većina objava ilustruje njegov život na fudbalskom terenu, dok je na onima koje svedoče o njegovoj svakodnevici uglavnom sam ili sa ćerkama Atinom i Nikom.

Pročitajte: Proslava rođendana bez tate - Jelena i Duško nisu zajedno u Parizu, ovo je pravi razlog

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

Da bi se pronašla fotografija njegove supruge Jelene Karleuše, profil dugo treba pretraživati unazad, tačnije sve do 2016. Naime, juna te godine Duško Tošić poslednji put objavio je porodičnu sliku na kojoj su sve četvoro.

Srećni zajednički trenuci zabeleženi su na letovanju u Dubaiu, a kadrovi su nastali u bazenu gde su se „družili“ sa razigranim delfinom.

Pročitajte: Novi početak - Odluka Duška Tošića mnoge šokirala, ali njegovo srce želi baš nju

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

Od tada je prošlo skoro šest godina, a novih zajedničkih snimaka nema. Da je ovo bila potvrda da u Jeleninom i Duškovom braku već dugo nisu cvetale ruže sada je jasno.

Bilo kako bilo, ni profil Jelene Karleuše ne razlikuje se mnogo od Duškovog. Istina, na njemu je neuporedivo više postova, preko četiri hiljade, ali su svi novijeg datuma posvećeni njoj i deci.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti